COMPEED Invisible plāksteri tulznām, 5 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

COMPEED Invisible plāksteri tulznām, 5 gab.

JOHNSON&JOHNSON SIROWA
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
11.29 €
Derīguma termiņš: 2025-11-30
Dažāda izmēra plāksteri tulznām.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

ACUMIRKLĪ NOVĒRŠ SĀPES: nodrošina amortizāciju, tādejādi atvieglojot spiedienu un novēršot sāpes un beršanu
NODROŠINA ĀTRU DZĪŠANU: hidrokoloīdā gēla tehnoloģija nodrošina optimālu vidi dzīšanas procesam.
PALIKS PIELĪMĒTAJĀ VIETĀ VAIRĀKAS DIENAS: īpaši noturīgs, noapaļotās malas nodrošina, ka Compeed plāksteri pielāgojas kustībām un neatlīmēsies kā parastie plāksteri.
ŪDENSNECAURLAIDĪGI: nodrošina dabisku mitruma līmeni zem plākstera un pasargā no baktēriju iekļūšanas ātrākam dabiskam dzīšanas procesam.
DISKRĒTI: caurspīdīgās malas saplūst ar ādu.

Compeed ir radies no brūču dziedēšanas līdzekļiem, ko izmantoja armija. Hidrokoloīdā tehnoloģija ir ideāli piemērota tulznu dziedēšanai, neatkarīgi no tā, vai tās ir radušās no skriešanas, jaunām kurpēm, kurpēm, ko kādu laiku neesat nēsājis, vai atrašanās uz kājām visas dienas garumā. Compeed ir N°1 zīmols tulznu ārstēšanā, tādēļ tam uzticas miljoni cilvēku visā pasaulē.

https://www.youtube.com/watch?v=yPh0k9qjcNo

product
1058933 COMPEED Invisible plāksteri tulznām, 5 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/c8/95/11124e8d26bd6b74f3262976caeb.png InStock 11.29 EUR 11.29 <p style="text-align:justify;">ACUMIRKLĪ NOVĒRŠ SĀPES: nodrošina amortizāciju, tādejādi atvieglojot spiedienu un novēršot sāpes un beršanu<br />NODROŠINA ĀTRU DZĪŠANU: hidrokoloīdā gēla tehnoloģija nodrošina optimālu vidi dzīšanas procesam.<br />PALIKS PIELĪMĒTAJĀ VIETĀ VAIRĀKAS DIENAS: īpaši noturīgs, noapaļotās malas nodrošina, ka Compeed plāksteri pielāgojas kustībām un neatlīmēsies kā parastie plāksteri.<br />ŪDENSNECAURLAIDĪGI: nodrošina dabisku mitruma līmeni zem plākstera un pasargā no baktēriju iekļūšanas ātrākam dabiskam dzīšanas procesam.<br />DISKRĒTI: caurspīdīgās malas saplūst ar ādu.</p> <p style="text-align:justify;">Compeed ir radies no brūču dziedēšanas līdzekļiem, ko izmantoja armija. Hidrokoloīdā tehnoloģija ir ideāli piemērota tulznu dziedēšanai, neatkarīgi no tā, vai tās ir radušās no skriešanas, jaunām kurpēm, kurpēm, ko kādu laiku neesat nēsājis, vai atrašanās uz kājām visas dienas garumā. Compeed ir N°1 zīmols tulznu ārstēšanā, tādēļ tam uzticas miljoni cilvēku visā pasaulē.</p> <p style="text-align:justify;"><a href="https://www.youtube.com/watch?v=yPh0k9qjcNo">https://www.youtube.com/watch?v=yPh0k9qjcNo</a></p> Menessaptieka/Visas preces/Medicīnas preces/Pirmā palīdzība/Plāksteri