ČISTAJA LINIJA Ideāla āda - krēms pret pinnēm sejas krēms, 40 ml
0 0 (0 atsauksmes)

ČISTAJA LINIJA Ideāla āda - krēms pret pinnēm sejas krēms, 40 ml

UNILEVER UKRAINE LLC
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2025-09-29
Krēms novērš pūtīšu rašanos. Dziļi attīra un sašaurina poras. Āda kļūst vienmērīga, matēta un gluda.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Ja jums nepieciešama steidzama palīdzība pret ādas nepilnībām, izmēģiniet Pure Line Perfect Skin krēmu pret pūtītēm. Produkta jaunā formula ar ļoti efektīvām sastāvdaļām palīdzēs ātri tikt galā ar nepilnībām, nepārsausinot ādu. Rezultāts būs pamanāms jau pēc trim dienām!* Cream Active Perfect skin efektīvi cīnās ar pinnēm, neitralizējot iekaisumus un to pēdas.

Krēma aktīvā formula satur nepieciešamās aktīvās vielas:

  • cinks regulē sebuma veidošanos un tam piemīt pretiekaisuma iedarbība;
  • 2% salicilskābe un AHA skābju komplekss efektīvi cīnās ar iekaisumiem, ātri tos neitralizējot;
  • tējas koks attīra ādu un novērš jaunu pinņu parādīšanos.

Rezultāts: tīrāka āda tikai 3 dienu laikā.* Aktīvais krēms ātri iesūcas un neatstāj atlikumus. Apstiprinājuši dermatologi. Nav testēts uz dzīvniekiem.

product
1143838 ČISTAJA LINIJA Ideāla āda - krēms pret pinnēm sejas krēms, 40 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/4a/9d/65ff7949b88eb4efb8ef6b66003f.png InStock 2.99 EUR 4.99 <p>Ja jums nepieciešama steidzama palīdzība pret ādas nepilnībām, izmēģiniet Pure Line Perfect Skin krēmu pret pūtītēm. Produkta jaunā formula ar ļoti efektīvām sastāvdaļām palīdzēs ātri tikt galā ar nepilnībām, nepārsausinot ādu. Rezultāts būs pamanāms jau pēc trim dienām!* Cream Active Perfect skin efektīvi cīnās ar pinnēm, neitralizējot iekaisumus un to pēdas.</p> <p>Krēma aktīvā formula satur nepieciešamās aktīvās vielas:</p> <ul><li>cinks regulē sebuma veidošanos un tam piemīt pretiekaisuma iedarbība;</li> <li>2% salicilskābe un AHA skābju komplekss efektīvi cīnās ar iekaisumiem, ātri tos neitralizējot;</li> <li>tējas koks attīra ādu un novērš jaunu pinņu parādīšanos.</li> </ul><p><strong>Rezultāts</strong>: tīrāka āda tikai 3 dienu laikā.* Aktīvais krēms ātri iesūcas un neatstāj atlikumus. Apstiprinājuši dermatologi. Nav testēts uz dzīvniekiem.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi