CHICCO Natural Feeling manuālais piena pumpis , 1 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

CHICCO Natural Feeling manuālais piena pumpis , 1 gab.

ARTSANA
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
38.91 €
Manuāls piena punmpis.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Chicco ir itāļu zīmols, kam ir vairāk nekā 60 gadu pieredze, lai ražotu produktus, kas atbalsta vecāku un mazuļa dabisko attīstību augšanas laikā.

Izstrādāts maksimāli rūpīgai piena atsūkšanai, kā arī imitē bērna ēšanas ritmu. Jaunizstrādātā piltuve ir lielāka un pilnībā aptver visu krūti, nodrošinot stimulāciju visdziļākajiem piena dziedzeriem. Komplektā ietilpst knupītis, kas dod jums iespēju bērnu barot arī no pudelītes. Manuālais krūts piena sūknis ļauj ļoti vienkārši noslaukt pienu tādā pašā fizioloģiskajā ritmā, kā to dara mazulis zīdīšanas laikā.

Piemērots: Well Being un Step Up pudelītēm.

product
1038011 CHICCO Natural Feeling manuālais piena pumpis , 1 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/7a/6b/28254f39a5b8fd0d1311dba4e3d1.jpg InStock 38.91 EUR 55.59 <p>Chicco ir itāļu zīmols, kam ir vairāk nekā 60 gadu pieredze, lai ražotu produktus, kas atbalsta vecāku un mazuļa dabisko attīstību augšanas laikā.</p> <p>Izstrādāts maksimāli rūpīgai piena atsūkšanai, kā arī imitē bērna ēšanas ritmu. Jaunizstrādātā piltuve ir lielāka un pilnībā aptver visu krūti, nodrošinot stimulāciju visdziļākajiem piena dziedzeriem. Komplektā ietilpst knupītis, kas dod jums iespēju bērnu barot arī no pudelītes. Manuālais krūts piena sūknis ļauj ļoti vienkārši noslaukt pienu tādā pašā fizioloģiskajā ritmā, kā to dara mazulis zīdīšanas laikā.</p> <p>Piemērots: Well Being un Step Up pudelītēm.</p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Preces māmiņai/Piena pumpji