CHICCO Classic manuālais piena pumpis , 1 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

CHICCO Classic manuālais piena pumpis , 1 gab.

ARTSANA-CHICCO
0 0 (0 atsauksmes)
Manuāls piena pumpis.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Chicco ir itāļu zīmols, kam ir vairāk nekā 60 gadu pieredze, lai ražotu produktus, kas atbalsta vecāku un mazuļa dabisko attīstību augšanas laikā.

Plastmasas piena pumpis un pudele. Pumpis ražots no nekaitīgas, neplīstošas plastmasas.

Komplektā anatomiskas formas vāciņš ar piltuvīti, kas savieno pudelīti un pumpi. Pumpja spiediens ir kontrolējams ar pogu. Piens no krūts nonāk tieši pudelītē. Komplektā silikona knupis un vāciņš;. Chicco sadarbībā ar māmiņām, pediatriem, pieredzējušiem zīdaiņu un bērnu aprūpes speciālistiem, asociācijām un bērnudārziem novēro bērnu attīstību viņu pirmajos dzīves gados ar mērķi piedāvāt vienkāršus, uzticamus un kvalitatīvus produktus, kuri būtu piemēroti katrai bērna attīstības fāzei jau sākot no dzimšanas. 

product
1039073 CHICCO Classic manuālais piena pumpis , 1 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/42/1b/9213336dddaeae8c343151e4c00b.jpg InStock 27.8 EUR 27.8 <p>Chicco ir itāļu zīmols, kam ir vairāk nekā 60 gadu pieredze, lai ražotu produktus, kas atbalsta vecāku un mazuļa dabisko attīstību augšanas laikā.</p> <p>Plastmasas piena pumpis un pudele. Pumpis ražots no nekaitīgas, neplīstošas plastmasas.</p> <p>Komplektā anatomiskas formas vāciņš ar piltuvīti, kas savieno pudelīti un pumpi. Pumpja spiediens ir kontrolējams ar pogu. Piens no krūts nonāk tieši pudelītē. Komplektā silikona knupis un vāciņš;. Chicco sadarbībā ar māmiņām, pediatriem, pieredzējušiem zīdaiņu un bērnu aprūpes speciālistiem, asociācijām un bērnudārziem novēro bērnu attīstību viņu pirmajos dzīves gados ar mērķi piedāvāt vienkāršus, uzticamus un kvalitatīvus produktus, kuri būtu piemēroti katrai bērna attīstības fāzei jau sākot no dzimšanas. </p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Preces māmiņai/Piena pumpji