BIOVAX Natural Oils atjaunojoša maska matiem, 250 ml
0 0 (0 atsauksmes)

BIOVAX Natural Oils atjaunojoša maska matiem, 250 ml

LBIOTIKA˙
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-02-28
Biovax® Natural Oils - Argan Macadamia Coconut ir atjaunojoša procedūra jūsu matiem.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Biovax® Natural Oils - Argan Macadamia Coconut ir atjaunojoša procedūra jūsu matiem. Rūpīgi atlasīto vērtīgo eļļu sastāvs nodrošina visaptverošu matu revitalizāciju un atjaunošanos visā to garumā.
Procedūra atbrīvo jūsu matu dabisko skaistumu un enerģiju, atjaunojot to juteklisko izskatu un saglabājot tos ideālā formā. Bagātīgā maska ​​ar samtainu tekstūru sevī slēpj visas vērtīgo eļļu priekšrocības, kas procedūras laikā iesūksies matos.

Ietekme uz matiem:

  • Mati ir pilni mirdzuma, dzīvības un enerģijas
  • Vienmērīga mitrināšana, gluda matu virsma
  • Mirdzoši mati ar veselīgu spīdumu
  • Ievērojama elastība
  • UV aizsargāta šķiedras struktūra

Biovax® maskas formula satur 3 dabīgas eļļas, kas bagātas ar vērtīgām uzturvielām, rūpīgi atdzīvinot gan matus, gan galvas ādu (bez noslogošanas efekta):
Argana eļļa (Maroka) – pateicoties īpaši augstajam E vitamīna saturam (min. 550 mg/l), tā aizsargā matus pret brīvo radikāļu un UV starojuma postošo ietekmi. Kavē novecošanās procesu. Piešķir matiem spīdumu, mirdzumu un skaisti izlīdzina tos. Argana eļļa Biovax® maskā ir 100% organisks, auksti spiests, nemodificēts produkts.
Makadāmijas eļļa (Havaju salas) – ir bagātīgs C16:1 palmitoleīnskābes avots, dabā reti sastopama, kas harmoniski darbojas ar dabīgajiem ādas lipīdiem. Lieliski baro galvas ādu, nodrošinot pareizu veselīgu matu augšanu.
Kokosriekstu eļļa (Indija) – iekļūst dziļajos matu šķiedras slāņos, kur aktīvi kavē tā būvkomponentu zudumu. Tā nostiprina matu struktūru, neļaujot tiem lūst. Nodrošina spēcīgu un ilgstošu mitrinošu efektu.

product
01059704 BIOVAX Natural Oils atjaunojoša maska matiem, 250 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/d0/e0/c1b5965aa49156fcb1bcff6fcfc1.png InStock 5.45 EUR 7.79 <p>Biovax® Natural Oils - Argan Macadamia Coconut ir atjaunojoša procedūra jūsu matiem. Rūpīgi atlasīto vērtīgo eļļu sastāvs nodrošina visaptverošu matu revitalizāciju un atjaunošanos visā to garumā.<br />Procedūra atbrīvo jūsu matu dabisko skaistumu un enerģiju, atjaunojot to juteklisko izskatu un saglabājot tos ideālā formā. Bagātīgā maska ​​ar samtainu tekstūru sevī slēpj visas vērtīgo eļļu priekšrocības, kas procedūras laikā iesūksies matos.<br /><br /><strong>Ietekme uz matiem:</strong></p> <ul><li>Mati ir pilni mirdzuma, dzīvības un enerģijas</li> <li>Vienmērīga mitrināšana, gluda matu virsma</li> <li>Mirdzoši mati ar veselīgu spīdumu</li> <li>Ievērojama elastība</li> <li>UV aizsargāta šķiedras struktūra</li> </ul><p>Biovax® maskas formula satur 3 dabīgas eļļas, kas bagātas ar vērtīgām uzturvielām, rūpīgi atdzīvinot gan matus, gan galvas ādu (bez noslogošanas efekta):<br /><strong>Argana eļļa (Maroka)</strong> – pateicoties īpaši augstajam E vitamīna saturam (min. 550 mg/l), tā aizsargā matus pret brīvo radikāļu un UV starojuma postošo ietekmi. Kavē novecošanās procesu. Piešķir matiem spīdumu, mirdzumu un skaisti izlīdzina tos. Argana eļļa Biovax® maskā ir 100% organisks, auksti spiests, nemodificēts produkts.<br /><strong>Makadāmijas eļļa (Havaju salas)</strong> – ir bagātīgs C16:1 palmitoleīnskābes avots, dabā reti sastopama, kas harmoniski darbojas ar dabīgajiem ādas lipīdiem. Lieliski baro galvas ādu, nodrošinot pareizu veselīgu matu augšanu.<br /><strong>Kokosriekstu eļļa (Indija</strong>) – iekļūst dziļajos matu šķiedras slāņos, kur aktīvi kavē tā būvkomponentu zudumu. Tā nostiprina matu struktūru, neļaujot tiem lūst. Nodrošina spēcīgu un ilgstošu mitrinošu efektu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Matu maskas