BIOFARMACIJA Bio Magnijs + Bio Kālijs Sport&Cardio pulveris, 14 gab.

BIOFARMACIJA Bio Magnijs + Bio Kālijs Sport&Cardio pulveris, 14 gab.

GADOT BIOCHEMICAL
Kopā
10.97 €
Derīguma termiņš: 2026-05-30
Uztura bagātinātājs aktīva dzīvesveida cienītājiem un sportistiem.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Īpaši izstrādāts produkts dzeramā šķīduma pagatavošanai. Piemērots sporta un fiziskajām aktivitātēm. Elektrolīta šķīdums, kas piesātināts ar minerālvielām (Mg, K un Zn), sāli (nātrijs), ogļhidrātiem, aminoskābi un vilkābeli, papildinās Jūsu organismu ar nepieciešamajām vielām un palīdzēs sasniegt Jūsu mērķus. 

Ogļhidrātu-elektrolītu šķīdums palīdz saglabāt izturību ilgstošas fiziskas slodzes laikā, veicina ūdens uzsūkšanos fiziskas slodzes laikā. 

Magnijs palīdz uzturēt normālu kaulu un zobu stāvokli, veicina normālu nervu un muskuļu sistēmas darbību, enerģētisko vielmaiņu un olbaltumvielu sintēzi, svarīgs normālam psiholoģiskam stāvoklim. Magnijs palīdz uzturēt elektrolītu līdzsvaru, tas ir nepieciešams šūnu dalīšanās procesam. 

Kālijs palīdz uzturēt normālu asinsspiedienu, veicina normālu nervu sistēmas un muskuļu darbību. Labvēlīgu ietekmi panāk lietojot 2 paciņas dienā. 

Cinks palīdz uzturēt normālu imūnsistēmas darbību, ādas, matu, nagu veselību, veicina normālu olbaltumvielu sintēzi un A vitamīna vielmaiņu organismā. Cinks palīdz uzturēt normālu redzi, veicina normālu auglību un reprodukciju, kā arī palīdz uzturēt normālu testosterona līmeni asinīs. 

Vilkābele palīdz uzturēt normālu sirds un asinsvadu sistēmas darbību.

Papildu informācija par produktu
product
19111515 BIOFARMACIJA Bio Magnijs + Bio Kālijs Sport&Cardio pulveris, 14 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/79/b9/ed8a38ab8f4147a23ca3ce96874d.png InStock 10.97 EUR 18.29 <p style="text-align:justify;">Īpaši izstrādāts produkts dzeramā šķīduma pagatavošanai. Piemērots sporta un fiziskajām aktivitātēm. Elektrolīta šķīdums, kas piesātināts ar minerālvielām (Mg, K un Zn), sāli (nātrijs), ogļhidrātiem, aminoskābi un vilkābeli, papildinās Jūsu organismu ar nepieciešamajām vielām un palīdzēs sasniegt Jūsu mērķus. </p> <p style="text-align:justify;"><strong>Ogļhidrātu-elektrolītu šķīdums </strong>palīdz saglabāt izturību ilgstošas fiziskas slodzes laikā, veicina ūdens uzsūkšanos fiziskas slodzes laikā. </p> <p style="text-align:justify;"><strong>Magnijs</strong> palīdz uzturēt normālu kaulu un zobu stāvokli, veicina normālu nervu un muskuļu sistēmas darbību, enerģētisko vielmaiņu un olbaltumvielu sintēzi, svarīgs normālam psiholoģiskam stāvoklim. Magnijs palīdz uzturēt elektrolītu līdzsvaru, tas ir nepieciešams šūnu dalīšanās procesam. </p> <p style="text-align:justify;"><strong>Kālijs</strong> palīdz uzturēt normālu asinsspiedienu, veicina normālu nervu sistēmas un muskuļu darbību. Labvēlīgu ietekmi panāk lietojot 2 paciņas dienā. </p> <p style="text-align:justify;"><strong>Cinks</strong> palīdz uzturēt normālu imūnsistēmas darbību, ādas, matu, nagu veselību, veicina normālu olbaltumvielu sintēzi un A vitamīna vielmaiņu organismā. Cinks palīdz uzturēt normālu redzi, veicina normālu auglību un reprodukciju, kā arī palīdz uzturēt normālu testosterona līmeni asinīs. </p> <p style="text-align:justify;"><strong>Vilkābele</strong> palīdz uzturēt normālu sirds un asinsvadu sistēmas darbību.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Vitamīni/Magnijs un kālijs