BIOFARMACIJA Atlant Glikozamīns, Kalcijs + C Vitamīns kolagēns, 28 gab.

BIOFARMACIJA Atlant Glikozamīns, Kalcijs + C Vitamīns kolagēns, 28 gab.

GADOT BIOCHEMICAL
Kopā
34.19 €
Derīguma termiņš: 2026-12-31
Kolagēna un glikozamīna komplekss. Papildināts ar kalciju un vitamīnu C.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Produkts ar augstu kolagēna saturu.

Daba ir mūsu iedvesmas avots. Iedvesmojoties no tās varenības, ilgmūžības un spēka, mēs pievērsāmies produkta izstrādei, kas satur svarīgas vielas mūsu ķermenim. Pieskarieties vērtīgajām dabas bagātībām, izmantojot ATLANT!

* Kolagēns ir olbaltumviela, ko dabiski ražo cilvēka ķermenis. Šis proteīns ir viens no vissvarīgākajiem ādas elementiem un veido vairāk nekā 70 % no ādas masas, kā arī ir mūsu locītavu skrimšļu un kaulu sastāvdaļa.

* Glikozamīna sulfāts ir dabiskas izcelsmes, iegūts no vēžveidīgajiem - 1500 mg vienā paciņā. Glikozamīns ir viena no galvenajām locītavu skrimšļu sastāvdaļām.

* C vitamīns veicina normālu kolagēna veidošanos, kas nepieciešams normālai kaulu un skrimšļu darbībai

* Kalcijs ir nepieciešams kaulu veselības uzturēšanai un lai uzturētu zobu veselību. 

PADOMS / BRĪDINĀJUMS:
Dabiskā sastāva dēļ produkts nesatur šķīdību uzlabojošas vielas, tāpēc iesakām uztura bagātinātāju šķidrumā iebērt pakāpeniskā plūsmā, vienmērīgi un nepārtraukti maisot.

Papildu informācija par produktu
product
1134705 BIOFARMACIJA Atlant Glikozamīns, Kalcijs + C Vitamīns kolagēns, 28 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/6f/a1/01d87dceacbae80e5936080ddd8a.png InStock 34.19 EUR 56.99 <p style="text-align:justify;">Produkts ar augstu kolagēna saturu.</p> <p style="text-align:justify;">Daba ir mūsu iedvesmas avots. Iedvesmojoties no tās varenības, ilgmūžības un spēka, mēs pievērsāmies produkta izstrādei, kas satur svarīgas vielas mūsu ķermenim. Pieskarieties vērtīgajām dabas bagātībām, izmantojot ATLANT!</p> <p style="text-align:justify;">* Kolagēns ir olbaltumviela, ko dabiski ražo cilvēka ķermenis. Šis proteīns ir viens no vissvarīgākajiem ādas elementiem un veido vairāk nekā 70 % no ādas masas, kā arī ir mūsu locītavu skrimšļu un kaulu sastāvdaļa.</p> <p style="text-align:justify;">* Glikozamīna sulfāts ir dabiskas izcelsmes, iegūts no vēžveidīgajiem - 1500 mg vienā paciņā. Glikozamīns ir viena no galvenajām locītavu skrimšļu sastāvdaļām.</p> <p style="text-align:justify;">* C vitamīns veicina normālu kolagēna veidošanos, kas nepieciešams normālai kaulu un skrimšļu darbībai</p> <p style="text-align:justify;">* Kalcijs ir nepieciešams kaulu veselības uzturēšanai un lai uzturētu zobu veselību. </p> <p style="text-align:justify;">PADOMS / BRĪDINĀJUMS:<br />Dabiskā sastāva dēļ produkts nesatur šķīdību uzlabojošas vielas, tāpēc iesakām uztura bagātinātāju šķidrumā iebērt pakāpeniskā plūsmā, vienmērīgi un nepārtraukti maisot.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Minerālvielu kompleksi/Matiem, ādai un nagiem