BIODERMA Sebium Gel gommant attīrošs līdzeklis, 100 ml
5.0 5 (6 atsauksmes)

BIODERMA Sebium Gel gommant attīrošs līdzeklis, 100 ml

BIODERMA
5.0 5 (6 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-01-30
Nolobošs gels, kas nodrošina attīrītu un gludāku ādu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.
  • Sébium Gel gommant lobošais gels ir vienīgais skrubis, kas padara ādas tekstūru smalkāku, savelk poras un padara sejas ādu gaišāku, vienlaikus novēršot pūtīšu veidošanos, pateicoties patentētajam kompleksam Fluidactiv®, kas bioloģiski regulē sebuma kvalitāti.
  • Mikropērlītes, kuru iedarbību pastiprina keratolītiskas aktīvās vielas (glikolskābe un salicilskābe), mehāniski iedarbojas uz pūtītēm un komedoniem. Tās paātrina netīrumu noņemšanu un tādējādi veicina šūnu atjaunošanos.
  • Sébium Gel gommant lobošā gela sastāvā ir attīrošas vielas, kas pazīstamas ar savu iedarbīgumu un maigumu, tāpēc tā panesība ir ļoti laba.

https://www.youtube.com/watch?v=TXyLnpFGdA4

product
1142026 BIODERMA Sebium Gel gommant attīrošs līdzeklis, 100 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/4c/05/917f29d472c17f6e8aa8bd09e0dc.png InStock 10.86 EUR 15.51 <ul><li style="text-align:justify;">Sébium Gel gommant lobošais gels ir vienīgais skrubis, kas padara ādas tekstūru smalkāku, savelk poras un padara sejas ādu gaišāku, vienlaikus novēršot pūtīšu veidošanos, pateicoties patentētajam kompleksam Fluidactiv®, kas bioloģiski regulē sebuma kvalitāti.</li> <li style="text-align:justify;">Mikropērlītes, kuru iedarbību pastiprina keratolītiskas aktīvās vielas (glikolskābe un salicilskābe), mehāniski iedarbojas uz pūtītēm un komedoniem. Tās paātrina netīrumu noņemšanu un tādējādi veicina šūnu atjaunošanos.</li> <li style="text-align:justify;">Sébium Gel gommant lobošā gela sastāvā ir attīrošas vielas, kas pazīstamas ar savu iedarbīgumu un maigumu, tāpēc tā panesība ir ļoti laba.</li> </ul><p><a href="https://www.youtube.com/watch?v=TXyLnpFGdA4">https://www.youtube.com/watch?v=TXyLnpFGdA4</a></p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Attīrīšana un tonizēšana