BIODERMA Atoderm SOS Spray aerosols, 200 ml
4.8 4.8333333333333 (6 atsauksmes)

BIODERMA Atoderm SOS Spray aerosols, 200 ml

BIODERMA
4.8 4.8333333333333 (6 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2025-09-30
Īpaši nomierinošs aerosols pret niezi sakairinātai, sausai vai ļoti sausai, jutīgai ādai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Atoderm SOS Spray aerosola pamatā ir jauns zinātnisks atklājums - noskaidroti 2 jaunu bioloģiski mehānismi, kas izraisa niezi ādā ar noslieci uz atopiju vai psoriāzi. Šis kopšanas līdzeklis tāpat iedarbojas uz citiem bioloģiskajiem mehānismiem, lai visaptveroši iedarbotos uz biežu vai īslaicīgu niezi.

Jaunā Skin Relief tehnoloģija (kas satur amboras un zaļās tējas ekstraktus) apvienojumā ar plaši pazīstamo nomierinošo dermatoloģisko aktīvo vielu enoksolonu jau no paša sākuma kavē bioloģiskos procesus, kas izraisa niezi, un ir mērķtiecīgi vērsta uz katru iesaistīto mehānismu.

Skin Barrier Therapy™ patents pat vissausāko ādu aizsargā no baktērijām, kas pastiprina niezi.

Visbeidzot PP vitamīns un skvalēns papildina sastāvu, lai nodrošinātu ādas aizsargbarjeras nostiprināšanai nepieciešamos lipīdus.

Patentētais dabiskais komplekss D.A.F. (dermatoloģiski uzlabotais sastāvs) paaugstina ādas panestības slieksni.

Rezultāti: āda acumirklī tiek nomierināta un vēlme kasīties tiek noturīgi samazināta. Tiek nodrošināts tūlītējs komforts, ilgstoša mitrināšana un intensīva aizsardzība.

https://www.youtube.com/watch?v=6DxjqoBhFBY

product
1142601 BIODERMA Atoderm SOS Spray aerosols, 200 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/e9/7a/9d87ed0c1c27660ae904c2027aa6.png OutOfStock 12.45 EUR 20.75 <p style="text-align:justify;">Atoderm SOS Spray aerosola pamatā ir jauns zinātnisks atklājums - noskaidroti 2 jaunu bioloģiski mehānismi, kas izraisa niezi ādā ar noslieci uz atopiju vai psoriāzi. Šis kopšanas līdzeklis tāpat iedarbojas uz citiem bioloģiskajiem mehānismiem, lai visaptveroši iedarbotos uz biežu vai īslaicīgu niezi.</p> <p style="text-align:justify;">Jaunā Skin Relief tehnoloģija (kas satur amboras un zaļās tējas ekstraktus) apvienojumā ar plaši pazīstamo nomierinošo dermatoloģisko aktīvo vielu enoksolonu jau no paša sākuma kavē bioloģiskos procesus, kas izraisa niezi, un ir mērķtiecīgi vērsta uz katru iesaistīto mehānismu.</p> <p style="text-align:justify;">Skin Barrier Therapy™ patents pat vissausāko ādu aizsargā no baktērijām, kas pastiprina niezi.</p> <p style="text-align:justify;">Visbeidzot PP vitamīns un skvalēns papildina sastāvu, lai nodrošinātu ādas aizsargbarjeras nostiprināšanai nepieciešamos lipīdus.</p> <p style="text-align:justify;">Patentētais dabiskais komplekss D.A.F. (dermatoloģiski uzlabotais sastāvs) paaugstina ādas panestības slieksni.</p> <p style="text-align:justify;">Rezultāti: āda acumirklī tiek nomierināta un vēlme kasīties tiek noturīgi samazināta. Tiek nodrošināts tūlītējs komforts, ilgstoša mitrināšana un intensīva aizsardzība.</p> <p style="text-align:justify;"><a href="https://www.youtube.com/watch?v=6DxjqoBhFBY">https://www.youtube.com/watch?v=6DxjqoBhFBY</a></p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Ķermeņa ādas kopšana/Krēmi, losjoni un eļļas