BIODERMA Atoderm Intensive eye attīrošs līdzeklis, 100 ml
5.0 5 (7 atsauksmes)

BIODERMA Atoderm Intensive eye attīrošs līdzeklis, 100 ml

BIODERMA
5.0 5 (7 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-07-30
Ādas kopšanas līdzeklis lietošanai ikdienā uz sakairinātiem plakstiņiem, kas pilda trīs funkcijas: nomierina, atjauno un noņem dekoratīvo kosmētiku.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Atoderm Intensive eye ir plakstiņu ādai paredzēts kopšanas līdzeklis, kas sevī apvieno gan maiga dekoratīvās kosmētikas un netīrumu noņēmēja, gan nomierinoša un atjaunojoša krēma īpašības.

Atoderm Intensive eye ir paredzēts ļoti sausai, sakairinātai un atopiskai plakstiņu ādai pieaugušajiem, bērniem un zīdaiņiem. Tas tūlītēji samazina kairinājumu, sausuma sajūtu un niezi, kā arī apsārtumu – nozīmīgus simptomus, kas traucē ikdienā un pasliktina dzīves kvalitāti. Pateicoties jau labi zināmajiem, citu Atoderm līnijas produktu sastāvā iekļautajiem LIPIGENIUM un SKIN BARRIER THERAPY kompleksiem, Atoderm Intensive eye atjauno efektīvu ādas barjeru un palīdz ierobežot zeltainā stafilokoka piestiprināšanos un vairošanos, kas var pastiprināt ādas sausumu.

Atoderm Intensive eye ir ļoti laba panesība uz ādas un acīs un klīniski pierādīta efektivitāte sakairinātas un atopiskas ādas gadījumā.

https://www.youtube.com/watch?v=TVD_MRgLXm0

product
1142754 BIODERMA Atoderm Intensive eye attīrošs līdzeklis, 100 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/61/71/c38e13a04d740f6ca9a33736f401.png InStock 13.19 EUR 21.99 <p style="text-align:justify;">Atoderm Intensive eye ir plakstiņu ādai paredzēts kopšanas līdzeklis, kas sevī apvieno gan maiga dekoratīvās kosmētikas un netīrumu noņēmēja, gan nomierinoša un atjaunojoša krēma īpašības.</p> <p style="text-align:justify;">Atoderm Intensive eye ir paredzēts ļoti sausai, sakairinātai un atopiskai plakstiņu ādai pieaugušajiem, bērniem un zīdaiņiem. Tas tūlītēji samazina kairinājumu, sausuma sajūtu un niezi, kā arī apsārtumu – nozīmīgus simptomus, kas traucē ikdienā un pasliktina dzīves kvalitāti. Pateicoties jau labi zināmajiem, citu Atoderm līnijas produktu sastāvā iekļautajiem LIPIGENIUM un SKIN BARRIER THERAPY kompleksiem, Atoderm Intensive eye atjauno efektīvu ādas barjeru un palīdz ierobežot zeltainā stafilokoka piestiprināšanos un vairošanos, kas var pastiprināt ādas sausumu.</p> <p style="text-align:justify;">Atoderm Intensive eye ir ļoti laba panesība uz ādas un acīs un klīniski pierādīta efektivitāte sakairinātas un atopiskas ādas gadījumā.</p> <p style="text-align:justify;"><a href="https://www.youtube.com/watch?v=TVD_MRgLXm0">https://www.youtube.com/watch?v=TVD_MRgLXm0</a></p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Ādas kopšana ap acīm