BIODERMA Atoderm dušas želeja, 1000 ml
5.0 5 (9 atsauksmes)

BIODERMA Atoderm dušas želeja, 1000 ml

BIODERMA
5.0 5 (9 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2025-07-30
Bioderma Atoderm dušas želeja 1L ir putojošs sejas un ķermeņa tīrīšanas līdzeklis pieaugušajiem, bērniem un zīdaiņiem (izņemot priekšlaicīgi dzimušus).
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Bioderma Atoderm dušas želeja 1L ir putojošs sejas un ķermeņa tīrīšanas līdzeklis pieaugušajiem, bērniem un zīdaiņiem (izņemot priekšlaicīgi dzimušus). Šajā dušas želejā ir iekļauts ādas aizsardzības komplekss, kam ir divkārša bioloģiskā iedarbība.

  1. Tas paaugstina ādas mitrināšanas līmeni, stimulējot hialuronskābes ražošanu.
  2. Pateicoties lipidējošajai darbībai, tas noturīgi aizsargā ādu. Tā īpaši maigā formula respektē ādas līdzsvaru. Tās krēmīgās putas nodrošina patīkamu labsajūtu. Ļoti laba ādas un acu tolerance.

Rezultāti: izturīgāks, āda atgūst maigumu un elastību jau no pirmās lietošanas reizes.

Pārbaudīts dermatoloģiskajā kontrolē.

Delikāts aromāts. Bez ziepēm.

product
1143928 BIODERMA Atoderm dušas želeja, 1000 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/71/81/cc857b74256b663fb15858ef5bb1.png InStock 17.99 EUR 29.99 <p>Bioderma Atoderm dušas želeja 1L ir putojošs sejas un ķermeņa tīrīšanas līdzeklis pieaugušajiem, bērniem un zīdaiņiem (izņemot priekšlaicīgi dzimušus). Šajā dušas želejā ir iekļauts ādas aizsardzības komplekss, kam ir divkārša bioloģiskā iedarbība.</p> <ol><li>Tas paaugstina ādas mitrināšanas līmeni, stimulējot hialuronskābes ražošanu.</li> <li>Pateicoties lipidējošajai darbībai, tas noturīgi aizsargā ādu. Tā īpaši maigā formula respektē ādas līdzsvaru. Tās krēmīgās putas nodrošina patīkamu labsajūtu. Ļoti laba ādas un acu tolerance.</li> </ol><p>Rezultāti: izturīgāks, āda atgūst maigumu un elastību jau no pirmās lietošanas reizes.</p> <p>Pārbaudīts dermatoloģiskajā kontrolē.</p> <p>Delikāts aromāts. Bez ziepēm.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Ķermeņa ādas kopšana/Mazgāšanas līdzekļi