BIO-OIL eļļa ādas kopšanai, 60 ml
4.8 4.8 (5 atsauksmes)

BIO-OIL eļļa ādas kopšanai, 60 ml

UNION SWISS
4.8 4.8 (5 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2027-09-30
BIO-OIL eļļa ādas kopšanai ir īpašs ādas kopšanas līdzeklis, kura sastāvs palīdz uzlabot rētu, striju un nevienmērīgas ādas krāsas izskatu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Unikālā formula ar inovatīvo sastāvdaļu PurCellin Oil™ ir arī ļoti iedarbīga, lietojot uz novecojošas vai dehidrētas ādas. Rētas – palīdz uzlabot gan jaunu, gan vecu rētu izskatu.
Strijas – palīdz mazināt striju rašanās iespējamību grūtniecības, straujas pusaudžu augšanas un ķermeņa svara palielināšanās laikā. Palīdz uzlabot esošo striju izskatu.
Nevienmērīga ādas krāsa – palīdz uzlabot hormonu līmeņa svārstību un ādas balinošo līdzekļu lietošanas vai pārāk intensīvas saules staru iedarbības izraisītu pigmentācijas plankumu un ādas defektu izskatu.
Novecojoša āda – palīdz vairot ādas elastību, darot to maigāku un gludāku. Turklāt BIO-OIL mitrina ādu, uzlabojot ādas tekstūru, tonusu un izskatu, vienlaikus mazinot rieviņas un grumbas.
Dehidrēta āda – papildina ādas dabisko taukvielu slāni, palīdzot atjaunot tā mitrumu aizturošo barjerfunkciju.

product
1027733 BIO-OIL eļļa ādas kopšanai, 60 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/00/a5/d9e892d926be37178d8724b3bc64.png InStock 8.63 EUR 14.39 <p style="text-align:justify;">Unikālā formula ar inovatīvo sastāvdaļu PurCellin Oil™ ir arī ļoti iedarbīga, lietojot uz novecojošas vai dehidrētas ādas. <strong>Rētas</strong> – palīdz uzlabot gan jaunu, gan vecu rētu izskatu.<br /><strong>Strijas</strong> – palīdz mazināt striju rašanās iespējamību grūtniecības, straujas pusaudžu augšanas un ķermeņa svara palielināšanās laikā. Palīdz uzlabot esošo striju izskatu.<br /><strong>Nevienmērīga ādas krāsa</strong> – palīdz uzlabot hormonu līmeņa svārstību un ādas balinošo līdzekļu lietošanas vai pārāk intensīvas saules staru iedarbības izraisītu pigmentācijas plankumu un ādas defektu izskatu.<br /><strong>Novecojoša āda</strong> – palīdz vairot ādas elastību, darot to maigāku un gludāku. Turklāt BIO-OIL mitrina ādu, uzlabojot ādas tekstūru, tonusu un izskatu, vienlaikus mazinot rieviņas un grumbas.<br /><strong>Dehidrēta āda</strong> – papildina ādas dabisko taukvielu slāni, palīdzot atjaunot tā mitrumu aizturošo barjerfunkciju.</p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Bērnu ķermeņa kopšana/Eļļas