ANNEMARIE BORLIND Combination Skin maigs attīroša želeja, 150 ml
0 0 (0 atsauksmes)

ANNEMARIE BORLIND Combination Skin maigs attīroša želeja, 150 ml

ANNEMARIE BORLIND
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
14.63 €
Derīguma termiņš: 2026-06-30
Attīrošs. Līdzsvarojošs. Maigs.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Attīrošs. Līdzsvarojošs. Maigs.
Maigas virsmaktīvās vielas* viegli noņem grimu un attīra seju, kaklu un dekoltē zonu, nepadarot ādu sausu. Burvju lazdas augam un aļģu ekstraktiem ir līdzsvarojoša iedarbība, tie sekmē produkta pilnīgu un maigu attīrošu efektu.

*Attīrīšanas aktīvās sastāvdaļas ir iegūtas no atjaunojamiem izejmateriāliem un ir bioloģiski noārdāmas.

Neatkarīgu testēšanas institūtu zinātniski apstiprināta efektivitāte un saderība ar ādu. Nesatur minerāleļļu atvasinātus produktus. Vegānisks.

product
1143999 ANNEMARIE BORLIND Combination Skin maigs attīroša želeja, 150 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/2a/22/5afc0f94a4f80d5a45bd28630628.png InStock 14.63 EUR 24.39 <p>Attīrošs. Līdzsvarojošs. Maigs.<br />Maigas virsmaktīvās vielas* viegli noņem grimu un attīra seju, kaklu un dekoltē zonu, nepadarot ādu sausu. Burvju lazdas augam un aļģu ekstraktiem ir līdzsvarojoša iedarbība, tie sekmē produkta pilnīgu un maigu attīrošu efektu.<br /><br />*Attīrīšanas aktīvās sastāvdaļas ir iegūtas no atjaunojamiem izejmateriāliem un ir bioloģiski noārdāmas.<br /><br />Neatkarīgu testēšanas institūtu zinātniski apstiprināta efektivitāte un saderība ar ādu. Nesatur minerāleļļu atvasinātus produktus. Vegānisks.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Attīrīšana un tonizēšana