ALTERNA Caviar Replenishing Moisture кондиционер для волос, 250 мл
0 0 (0 отзыва/отзывов)

ALTERNA Caviar Replenishing Moisture кондиционер для волос, 250 мл

0 0 (0 отзыва/отзывов)
Всего к оплате
29.99 €
Срок годности: 2026-03-30
Kондиционер для увлажнения c морским шелком. Способствует сохранению цвета на длительное время, возвращает волосам здоровое сияние.
Подробнее
Информация
Внешний вид продукта может отличаться от представленного на фото.
Цены на продукцию в аптеках могут различаться.

Интенсивно увлажняющий кондиционер восстанавливает уровень увлажнения и защищает волосы от вредного воздействия окружающей среды. Густая и кремовая консистенция позволяет использовать кондиционер в небольших количествах.

Главные компоненты:

  • Seasilk®,
  • Age-Control-Complex®.
  • Не содержит парабена, сульфатов и синтетических красителей. Подходит для сухих, повреждённых волос
  • Запах: зелёный чай и бергамот.
product
1144974 ALTERNA Caviar Replenishing Moisture matu kondicionieris, 250 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/ed/b1/f8d1fd23b6e768db932c0ae476ba.png InStock 29.99 EUR 49.99 <p>Intensīvi mitrinošais kondicionieris nodrošina mitruma līdzsvaru un aizsargā matus no apkārtējās vides kaitīgās ietekmes. Biezais un zīdainais sastāvs ļauj vienā reizē izmantot nelielu daudzumu produkta.</p> <p>Galvenās sastāvdaļas:</p> <ul><li>Age-Control Complex: Bagātīgi satur omega taukskābes, intensīvi kopj un aizsargā matus no izžūšanas, padarot matus mīkstus un spīdīgus bez smaguma sajūtas.</li> <li>Kaviāra ekstrakts: satur aminoskābes un omega-3 taukskābes, kas nogludina matu virsmu un piešķir spīdumu.</li> <li>Color Hold® tehnoloģija: palīdz saglabāt matu krāsu un tās glīto mirdzumu.</li> <li>Seasilk: jūras augu maisījums, kas nodrošina īpašu mitrināšanu un palīdz atjaunot bojātus matus.</li> <li>Enzīmu terapija: Ekskluzīvs enzīmu un minerālvielu maisījums, kas nodrošina barības vielu iesūkšanos matu struktūrā.</li> <li>Zelta mikroelementi: Piešķir matiem glītu mirdzumu un atblāzmu. Nesatur parabēnus, sulfātus un sintētiskas krāsvielas.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Kondicionieri