ALTERNA Caviar Multiplying Volume šampūns, 250 ml
0 0 (0 atsauksmes)

ALTERNA Caviar Multiplying Volume šampūns, 250 ml

ALTERNA
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-04-30
Šampūns matiem ar keratīna kompleksu, rada apjomu bez smaguma sajūta, veicina tā ilgāku saglabāšanos, mitrina un palielina matu elastību.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Šampūns kuplumam satur aminoskābes, kas padara matus kuplākus un apjomīgākus. Bez tam tas baro matus un aizsargā matu krāsu no izbalēšanas. Šampūns ievērojami palielina mata diametru un padara matus biezākus no saknēm līdz pašiem matu galiņiem. Bagātīgi biezais sastāvs ļauj izmantot nelielu produkta daudzumu vienā lietošanas reizē.

Galvenās sastāvdaļas:

  • Age-Control Complex: Bagātīgi satur omega taukskābes, intensīvi kopj un aizsargā matus no izžūšanas, padarot matus mīkstus un spīdīgus bez smagnējuma.
  • Kaviāra ekstrakts: satur aminoskābes un omega-3 taukskābes, kas nogludina matu virsmu un piešķir spīdumu.
  • Color Hold® tehnoloģija: palīdz saglabāt matu krāsu un tās glīto mirdzumu.
  • Seasilk: jūras augu maisījums, kas nodrošina īpašu mitrināšanu un palīdz atjaunot bojātus matus.
  • Enzīmu terapija: ekskluzīvs enzīmu un minerālvielu maisījums, kas nodrošina barības vielu iesūkšanos matu struktūrā.
  • Nesatur parabēnus, sulfātus un sintētiskas krāsvielas. Piemērots sausiem, bojātiem matiem.
  • Aromāts: zaļā tēja un bergamote.
product
1144976 ALTERNA Caviar Multiplying Volume šampūns, 250 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/0b/89/b81a0594431946b24b9e64cdec41.png InStock 34.99 EUR 49.99 <p>Šampūns kuplumam satur aminoskābes, kas padara matus kuplākus un apjomīgākus. Bez tam tas baro matus un aizsargā matu krāsu no izbalēšanas. Šampūns ievērojami palielina mata diametru un padara matus biezākus no saknēm līdz pašiem matu galiņiem. Bagātīgi biezais sastāvs ļauj izmantot nelielu produkta daudzumu vienā lietošanas reizē.</p> <p>Galvenās sastāvdaļas:</p> <ul><li>Age-Control Complex: Bagātīgi satur omega taukskābes, intensīvi kopj un aizsargā matus no izžūšanas, padarot matus mīkstus un spīdīgus bez smagnējuma.</li> <li>Kaviāra ekstrakts: satur aminoskābes un omega-3 taukskābes, kas nogludina matu virsmu un piešķir spīdumu.</li> <li>Color Hold® tehnoloģija: palīdz saglabāt matu krāsu un tās glīto mirdzumu.</li> <li>Seasilk: jūras augu maisījums, kas nodrošina īpašu mitrināšanu un palīdz atjaunot bojātus matus.</li> <li>Enzīmu terapija: ekskluzīvs enzīmu un minerālvielu maisījums, kas nodrošina barības vielu iesūkšanos matu struktūrā.</li> <li>Nesatur parabēnus, sulfātus un sintētiskas krāsvielas. Piemērots sausiem, bojātiem matiem.</li> <li>Aromāts: zaļā tēja un bergamote.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Šampūni