ALTERNA Caviar Infinite Color Hold šampūns, 250 ml
0 0 (0 atsauksmes)

ALTERNA Caviar Infinite Color Hold šampūns, 250 ml

ALTERNA
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-04-30
Laminējošs barojošs šampūns krāsotiem matiem ar krāsas fiksācijas kompleksu. Atjauno dabisko matu mitruma līmeni, kas traucēts krāsošanas procesā.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Izsmalcināts šampūns, kas mitrina un padara matus zīdaini gludus. Lieliski piemērots biezākiem, kuplākiem matiem.

  • Regulē mitruma līmeni matos
  • Padara matus zīdaini gludus
  • Atbrīvo un novērš matu pūkošanos
  • Samazina matu savelšanos

Rezultāts - gludāki, mīkstāki un nespuraini mati. Tehnoloģija Climate Shield Complex®: Patentēta tehnoloģija, kas regulē mitruma līmeni matos atbilstoši gaisa mitrumam apkārtējā vidē, lai mati nepūkotos, būtu mīksti un gludi līdz pat 72 stundu garumā.

Pamatsastāvdaļas

  • Abesīnijas eļļa: mitrina, piešķir spīdumu, stiprina un padara matus vieglāk savaldāmus.
  • Avokado eļļa: satur vitamīnus A, B, D un E, kas mitrina, atjauno un baro matus.
  • Kamēlijas eļļa: satur omega-6 taukskābes un antioksidantus, kas piešķir spīdumu, aizsargā no brīvajiem radikāļiem, kā arī atjauno un kopj matus, padarot tos mīkstākus un vieglāk savaldāmus.
  • Kaviāra ekstrakts: bagātīgi satur omega-3 taukskābes, kas nogludina, mitrina un piešķir spīdumu, kā arī elastību.
product
1144978 ALTERNA Caviar Infinite Color Hold šampūns, 250 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/e3/bf/969b009c3f9d5fb49d1233d2d868.png InStock 34.99 EUR 49.99 <p>Izsmalcināts šampūns, kas mitrina un padara matus zīdaini gludus. Lieliski piemērots biezākiem, kuplākiem matiem.</p> <ul><li>Regulē mitruma līmeni matos</li> <li>Padara matus zīdaini gludus</li> <li>Atbrīvo un novērš matu pūkošanos</li> <li>Samazina matu savelšanos</li> </ul><p>Rezultāts - gludāki, mīkstāki un nespuraini mati. Tehnoloģija Climate Shield Complex®: Patentēta tehnoloģija, kas regulē mitruma līmeni matos atbilstoši gaisa mitrumam apkārtējā vidē, lai mati nepūkotos, būtu mīksti un gludi līdz pat 72 stundu garumā.</p> <p>Pamatsastāvdaļas</p> <ul><li>Abesīnijas eļļa: mitrina, piešķir spīdumu, stiprina un padara matus vieglāk savaldāmus.</li> <li>Avokado eļļa: satur vitamīnus A, B, D un E, kas mitrina, atjauno un baro matus.</li> <li>Kamēlijas eļļa: satur omega-6 taukskābes un antioksidantus, kas piešķir spīdumu, aizsargā no brīvajiem radikāļiem, kā arī atjauno un kopj matus, padarot tos mīkstākus un vieglāk savaldāmus.</li> <li>Kaviāra ekstrakts: bagātīgi satur omega-3 taukskābes, kas nogludina, mitrina un piešķir spīdumu, kā arī elastību.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Šampūni