ALLPRESAN Pedicare 4 putas-krēms, 125 ml

ALLPRESAN Pedicare 4 putas-krēms, 125 ml

NEUBORG SKIN CARE GMBH&CO
5.0 5 (2 atsauksmes)
Kopā
10.12 €
Derīguma termiņš: 2026-08-30
Putas – krēms saplaisājušai un sabiezējušai pēdu ādai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Allpresan® 4 putas – krēms saplaisājušai un sabiezējušai pēdu ādai.
Satur 15 % Urea – spēcīgi mitrina ādu, novērš epidermas slāņa bojāšanos, pasargā no baktērijām. Īpaši piemērots virsējo ādas sabiezējumu un saplaisājumu mazināšanai.
Ātri iesūcas, nav taukains.
Patentēta BarrioExpert® tehnoloģija pasargā un stiprina ādas aizsargfunkcijas, veidojot uz ādas gaisu caurlaidīgu aizsargbarjeru.
Putu saturs viegli klājas un uz ādas veido mitruma regulācijas, gaisa caurlaidības un aizsardzības tīklu – tas ādu nesmacē, bet ļauj veikt ādas dabiskās funkcijas, vienlaikus aizsargājot to no ārējās vides ietekmes.
Urīnvielas (karbamīda) primārais uzdevums ir palielināt mitruma līmeni ādas raga slānī, vienlaicīgi nodrošinot ādai maigumu. Urīnvielai piemīt niezi mazinošs efekts un antibakteriāla iedarbība.

product
10119978 ALLPRESAN Pedicare 4 putas-krēms, 125 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/2a/69/ee08e1034eec7e4d83c0ab7c6398.png InStock 10.12 EUR 16.87 <p style="text-align:justify;">Allpresan® 4 putas – krēms saplaisājušai un sabiezējušai pēdu ādai.<br />Satur 15 % Urea – spēcīgi mitrina ādu, novērš epidermas slāņa bojāšanos, pasargā no baktērijām. Īpaši piemērots virsējo ādas sabiezējumu un saplaisājumu mazināšanai.<br />Ātri iesūcas, nav taukains.<br />Patentēta BarrioExpert® tehnoloģija pasargā un stiprina ādas aizsargfunkcijas, veidojot uz ādas gaisu caurlaidīgu aizsargbarjeru.<br />Putu saturs viegli klājas un uz ādas veido mitruma regulācijas, gaisa caurlaidības un aizsardzības tīklu – tas ādu nesmacē, bet ļauj veikt ādas dabiskās funkcijas, vienlaikus aizsargājot to no ārējās vides ietekmes.<br />Urīnvielas (karbamīda) primārais uzdevums ir palielināt mitruma līmeni ādas raga slānī, vienlaicīgi nodrošinot ādai maigumu. Urīnvielai piemīt niezi mazinošs efekts un antibakteriāla iedarbība.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Kāju kopšana/Saplaisājušām pēdām un papēžiem