AFLUBIN sūkājamās tabletes, 48 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

AFLUBIN sūkājamās tabletes, 48 gab.

RICHARD BITTNER KOMP.
Derīguma termiņš: 2025-10-30
AFLUBIN® ir dažādu atsevišķu homeopātisku zāļu savienojums.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

AFLUBIN® ir dažādu atsevišķu homeopātisku zāļu savienojums. Homeopātiskā ārstēšana stiprina organisma aizsargspējas, tādējādi atvieglojot un ārstējot akūtus un hroniskus stāvokļus. AFLUBIN® ir homeopātiskas zāles, ko lieto gripas, gripai līdzīgu infekciju un saaukstēšanās profilaksei un ārstēšanai, kā arī locītavu sāpju un citu pavadošo reimatisko simptomu papildus terapijai.

Papildu informācija par produktu
product
10117802 AFLUBIN sūkājamās tabletes, 48 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/47/5c/879630eae6720d66c12c38e5077a.png InStock 10.85 EUR 10.85 <p style="text-align:justify;">AFLUBIN® ir dažādu atsevišķu homeopātisku zāļu savienojums. Homeopātiskā ārstēšana stiprina organisma aizsargspējas, tādējādi atvieglojot un ārstējot akūtus un hroniskus stāvokļus. AFLUBIN® ir homeopātiskas zāles, ko lieto gripas, gripai līdzīgu infekciju un saaukstēšanās profilaksei un ārstēšanai, kā arī locītavu sāpju un citu pavadošo reimatisko simptomu papildus terapijai.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Homeopātija