ROWATINEX mīkstās kapsulas, 100 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

ROWATINEX mīkstās kapsulas, 100 gab.

ROWA Pharmaceuticals Lim.Bantry
Derīguma termiņš: 2028-03-30
ROWATINEX indicēts ar urolitiāzi saistītu urīnceļu spazmu un iekaisuma ārstēšanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

ROWATINEX indicēts ar urolitiāzi saistītu urīnceļu spazmu un iekaisuma ārstēšanai. ROWATINEX veicina arī urīnizvadsistēmas akmeņu šķīšanu un izvadīšanu.
ROWATINEX veicina diurēzi un mazina urīnceļu spazmas, tādējādi atvieglojot akmeņu pārvietošanos. Līdzsvarotas terpēnu kombinācijas terapeitiskās darbības rezultatā mazinās urīnceļu iekaisums, jo tiek stimulēta asins plūsma caur nierēm un palielinās mazāk koncentrēta urīna izdalīšanās.

Papildu informācija par produktu
product
1181130 ROWATINEX mīkstās kapsulas, 100 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/a6/2a/69320416b283e8277c356a9ebc8e.png InStock 19.57 EUR 19.57 <p style="text-align:justify;">ROWATINEX indicēts ar urolitiāzi saistītu urīnceļu spazmu un iekaisuma ārstēšanai. ROWATINEX veicina arī urīnizvadsistēmas akmeņu šķīšanu un izvadīšanu.<br />ROWATINEX veicina diurēzi un mazina urīnceļu spazmas, tādējādi atvieglojot akmeņu pārvietošanos. Līdzsvarotas terpēnu kombinācijas terapeitiskās darbības rezultatā mazinās urīnceļu iekaisums, jo tiek stimulēta asins plūsma caur nierēm un palielinās mazāk koncentrēta urīna izdalīšanās.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Urīnceļu sistēma