RHINOMER deguna aspiratora rezerves uzgaļi, 10 gab.
5.0 5 (2 atsauksmes)

RHINOMER deguna aspiratora rezerves uzgaļi, 10 gab.

NOVARTIS CONSUMER
5.0 5 (2 atsauksmes)
Kopā
8.79 €
Derīguma termiņš: 2027-06-30
Iepakojums satur desmit vienreizējas lietošanas nomaināmus uzgaļus ar absorbējošu filtru, kas paredzēti lietošanai kopā ar Rhinomer deguna sekrēta aspiratoru bērniem.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Iepakojums satur desmit vienreizējas lietošanas nomaināmus uzgaļus ar absorbējošu filtru, kas paredzēti lietošanai kopā ar Rhinomer deguna sekrēta aspiratoru bērniem; deguna sekrēta aspirators ir nopērkams atsevišķi; uzgaļi veidoti pilnīgai pielāgošanai degunam. Katrs uzgalis satur absorbējošu filtru, kas aiztur izdalījumus, tādēļ process ir pilnīgi higiēnisks. Higiēnisku apsvērumu dēļ, lai izvairītos no inficēšanās, uzgaļi ir paredzēti tikai vienreizējai lietošanai. Pēc lietošanas uzgaļi ir jāizmet.

product
10117463 RHINOMER deguna aspiratora rezerves uzgaļi, 10 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/71/73/26f8965ca73c7c7d2acee1011af3.png InStock 8.79 EUR 8.79 <p style="text-align:justify;">Iepakojums satur desmit vienreizējas lietošanas nomaināmus uzgaļus ar absorbējošu filtru, kas paredzēti lietošanai kopā ar Rhinomer deguna sekrēta aspiratoru bērniem; deguna sekrēta aspirators ir nopērkams atsevišķi; uzgaļi veidoti pilnīgai pielāgošanai degunam. Katrs uzgalis satur absorbējošu filtru, kas aiztur izdalījumus, tādēļ process ir pilnīgi higiēnisks. Higiēnisku apsvērumu dēļ, lai izvairītos no inficēšanās, uzgaļi ir paredzēti tikai vienreizējai lietošanai. Pēc lietošanas uzgaļi ir jāizmet.</p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Preces bērnam/Deguna aspiratori un pilieni