RHINITIX pilieni, 10 ml
0 0 (0 atsauksmes)

RHINITIX pilieni, 10 ml

EMERGOPHARM SP.Z.O.O.SP..K.
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2025-09-30
Rhinitix ir medicīniska ierīce ar tiksotropiskām īpašībām, kas nodrošina visu komponentu vienmērīgu izkliedi un ilgāku saskari ar deguna gļotādu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Rhinitix ir medicīniska ierīce ar tiksotropiskām īpašībām, kas nodrošina visu komponentu vienmērīgu izkliedi un ilgāku saskari ar deguna gļotādu. Tiksotropiskās īpašības novērš preparāta notecēšanu pa deguna gļotādas virsmu, un rezultātā tiek panākta spēcīgāka aizsardzība un izturīgāks mitrinošais slānis. Rhinitix ir atbalstoša un diskomfortu novērsoša medicīniska ierīce vīrusu izraisītu un bakteriālu deguna gļotādas infekciju ārstēšanai. Pateicoties tiksotropiskajām īpašībām, Rhinitix pārklāj deguna gļotādu ar aizsargājošu slāni, kas aizsargā pret baktēriju un vīrusu, piemēram, rinovīrusu un koronavīrusu, pielipšanu, penetrāciju un izplatīšanos un tādējādi veicina līdzsvara atjaunošanos kairinātajā gļotādā, tā stiprinot organisma dabiskās aizsargspējas. Rhinitix neizraisa pieradumu un nesatur konservantus.

product
1181747 RHINITIX pilieni, 10 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/4e/ce/801cc008a0ec432ac50362b687c6.png InStock 8.57 EUR 13.19 <p style="text-align:justify;">Rhinitix ir medicīniska ierīce ar tiksotropiskām īpašībām, kas nodrošina visu komponentu vienmērīgu izkliedi un ilgāku saskari ar deguna gļotādu. Tiksotropiskās īpašības novērš preparāta notecēšanu pa deguna gļotādas virsmu, un rezultātā tiek panākta spēcīgāka aizsardzība un izturīgāks mitrinošais slānis. Rhinitix ir atbalstoša un diskomfortu novērsoša medicīniska ierīce vīrusu izraisītu un bakteriālu deguna gļotādas infekciju ārstēšanai. Pateicoties tiksotropiskajām īpašībām, Rhinitix pārklāj deguna gļotādu ar aizsargājošu slāni, kas aizsargā pret baktēriju un vīrusu, piemēram, rinovīrusu un koronavīrusu, pielipšanu, penetrāciju un izplatīšanos un tādējādi veicina līdzsvara atjaunošanos kairinātajā gļotādā, tā stiprinot organisma dabiskās aizsargspējas. Rhinitix neizraisa pieradumu un nesatur konservantus.</p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Preces bērnam/Deguna aspiratori un pilieni