RFF VIilkābeļu tinktūra pilieni, 25 ml
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

RFF VIilkābeļu tinktūra pilieni, 25 ml

RĪGAS FARMFABRIKA
Derīguma termiņš: 2027-09-30
Vilkābeļu tinktūra ir augu izcelsmes zāles.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Vilkābeļu tinktūra ir augu izcelsmes zāles. Tās rada simptomātisku atvieglojumu tādos sirdsdarbības traucējumu gadījumos kā paātrināta sirds darbība un/vai paaugstināts asinsspiediens. Vilkābeļu tinktūrā esošās aktīvās vielas iedarbojas spēcinoši uz sirdi, paplašina asinsvadus un pazemina arteriālo asinsspiedienu.

Papildu informācija par produktu
product
105045 RFF VIilkābeļu tinktūra pilieni, 25 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/6e/99/70076fc20e39c82413d0dca0dd48.png InStock 1.85 EUR 1.85 <p style="text-align:justify;">Vilkābeļu tinktūra ir augu izcelsmes zāles. Tās rada simptomātisku atvieglojumu tādos sirdsdarbības traucējumu gadījumos kā paātrināta sirds darbība un/vai paaugstināts asinsspiediens. Vilkābeļu tinktūrā esošās aktīvās vielas iedarbojas spēcinoši uz sirdi, paplašina asinsvadus un pazemina arteriālo asinsspiedienu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Sirds un asinsvadi