RFF PANCREATIN 10000 V zarnās šķīstošās tabletes, 10 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

RFF PANCREATIN 10000 V zarnās šķīstošās tabletes, 10 gab.

IBE PHARMA UAB
Kopā
2.60 €
Derīguma termiņš: 2026-09-30
Pancreatin RFF sastāvā ir cūkas aizkuņģa dziedzera pulveris.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Pancreatin RFF sastāvā ir cūkas aizkuņģa dziedzera pulveris. Tas satur enzīmus, kas palīdz sagremot barību. Enzīmi ietver lipāzes tauku sagremošanai, proteāzes olbaltumvielu sagremošanai un amilāzes ogļhidrātu sagremošanai.

Pancreatin RFF ir paredzēts lietošanai pieaugušajiem eksokrīnās aizkuņģa dziedzera funkcijas mazspējas gadījumā. Aizkuņģa dziedzeris šādā gadījumā nespēj producēt enzīmus nepieciešamajā daudzumā barības sagremošanai. Pancreatin RFF lieto, lai aizvietotu trūkstošos enzīmus (enzīmu aizstājterapijai).

Papildu informācija par produktu
product
1163853 RFF PANCREATIN 10000 V zarnās šķīstošās tabletes, 10 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/4f/8f/2c52583126d570e2a6edf6f76397.png InStock 2.6 EUR 2.6 <p style="text-align:justify;">Pancreatin RFF sastāvā ir cūkas aizkuņģa dziedzera pulveris. Tas satur enzīmus, kas palīdz sagremot barību. Enzīmi ietver lipāzes tauku sagremošanai, proteāzes olbaltumvielu sagremošanai un amilāzes ogļhidrātu sagremošanai.</p> <p style="text-align:justify;">Pancreatin RFF ir paredzēts lietošanai pieaugušajiem eksokrīnās aizkuņģa dziedzera funkcijas mazspējas gadījumā. Aizkuņģa dziedzeris šādā gadījumā nespēj producēt enzīmus nepieciešamajā daudzumā barības sagremošanai. Pancreatin RFF lieto, lai aizvietotu trūkstošos enzīmus (enzīmu aizstājterapijai).</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Gremošanas sistēma