REHYDRON OPTIM paciņas, 20 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

REHYDRON OPTIM paciņas, 20 gab.

ORION PHARMA
Kopā
26.69 €
Derīguma termiņš: 2026-02-28
Šīs zāles lieto akūtas caurejas izraisītas vieglas līdz vidēji smagas dehidratācijas ārstēšanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Šīs zāles lieto akūtas caurejas izraisītas vieglas līdz vidēji smagas dehidratācijas ārstēšanai (lai aizvietotu ūdens un elektrolītu zudumu organismā); dehidratācijas profilaksei. Akūta caureja saistās ar dehidratācijas (ūdens un sāļu zuduma) risku. Rehydron Optim šķīdums caurejas gadījumos aizstāj ūdens un sāļu zudumu. Zāļu sastāvā esošais cukurs veicina ūdens un sāļu uzsūkšanos no zarnām, citrāts palīdz koriģēt skābju un sārmu līdzsvara traucējumus organismā.

Papildu informācija par produktu
product
1181490 REHYDRON OPTIM paciņas, 20 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/82/50/e1642788e2acf33873ebea6a1d3d.png InStock 26.69 EUR 26.69 <p style="text-align:justify;">Šīs zāles lieto akūtas caurejas izraisītas vieglas līdz vidēji smagas dehidratācijas ārstēšanai (lai aizvietotu ūdens un elektrolītu zudumu organismā); dehidratācijas profilaksei. Akūta caureja saistās ar dehidratācijas (ūdens un sāļu zuduma) risku. Rehydron Optim šķīdums caurejas gadījumos aizstāj ūdens un sāļu zudumu. Zāļu sastāvā esošais cukurs veicina ūdens un sāļu uzsūkšanos no zarnām, citrāts palīdz koriģēt skābju un sārmu līdzsvara traucējumus organismā.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Gremošanas sistēma/Caureja un slikta dūša