REHAIR Hair Repairing matu kondicionieris, 250 ml
3.2 3.1666666666667 (6 atsauksmes)

REHAIR Hair Repairing matu kondicionieris, 250 ml

BOTANICA BIOTECH
3.2 3.1666666666667 (6 atsauksmes)
Kopā
9.00 €
Derīguma termiņš: 2026-04-30
Tā aktīvās sastāvdaļas padara to vairāk nekā par vienkārši matu kondicionieri.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

reHAIR ir īpaši izstrādāts matu struktūru atjaunojošs kondicionieris, kas nodrošina matu veselību, mirdzumu un aizsardzību pret ārējās vides nelabvēlīgo ietekmi. Mati ir viegli izķēmmējami, netiek radīta smagnējuma sajūta.
Formulas pamatā ir biotīns, hialuronskābe, organisko granātābolu eļļa un rīcineļļa, augu ekstrakti un augu izcelsmes keratīns.
Hialuronskābe dziļi mitrina un aizsargā matus.
Tīruma kosa ir lielisks silīcija dioksīda avots, minerāla, kurš nepieciešams veselīgu matu uzturēšanā. Šī auga ekstrakts veicina kolagēna un elastīna sintēzi, kā rezultātā tiek uzlabota matu struktūra un piešķirts mirdzums. Sastāvam pievienotais augu keratīns iedarbojas ar atjaunojošām īpašībām, novēršot pūkošanos.
Lielās nātres ekstrakts noņem elektrizēšanos, piešķir matiem spēku un spīdumu.
Organiskā granātābolu ēļļa un rīcineļļa baro un mīkstina matus.
Piemērots visu matu tipiem, īpaši sausiem un bojātiem.

product
1083199 REHAIR Hair Repairing matu kondicionieris, 250 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/4d/34/171ab1e48c3448573900bf2c07c5.png InStock 9 EUR 17.99 <p style="text-align:justify;">reHAIR ir īpaši izstrādāts matu struktūru atjaunojošs kondicionieris, kas nodrošina matu veselību, mirdzumu un aizsardzību pret ārējās vides nelabvēlīgo ietekmi. Mati ir viegli izķēmmējami, netiek radīta smagnējuma sajūta. <br />Formulas pamatā ir biotīns, hialuronskābe, organisko granātābolu eļļa un rīcineļļa, augu ekstrakti un augu izcelsmes keratīns.<br />Hialuronskābe dziļi mitrina un aizsargā matus.<br />Tīruma kosa ir lielisks silīcija dioksīda avots, minerāla, kurš nepieciešams veselīgu matu uzturēšanā. Šī auga ekstrakts veicina kolagēna un elastīna sintēzi, kā rezultātā tiek uzlabota matu struktūra un piešķirts mirdzums. Sastāvam pievienotais augu keratīns iedarbojas ar atjaunojošām īpašībām, novēršot pūkošanos. <br />Lielās nātres ekstrakts noņem elektrizēšanos, piešķir matiem spēku un spīdumu. <br />Organiskā granātābolu ēļļa un rīcineļļa baro un mīkstina matus. <br />Piemērots visu matu tipiem, īpaši sausiem un bojātiem.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Kondicionieri