QUIXX Oookenai Joud deguna aerosols, 30 ml
5.0 5 (4 atsauksmes)

QUIXX Oookenai Joud deguna aerosols, 30 ml

BERLIN-CHEMIE
5.0 5 (4 atsauksmes)
Kopā
7.27 €
Derīguma termiņš: 2026-07-30
Quixx ir dabisks palīglīdzeklis aizlikta deguna dobuma un blakusdobumu gadījumā.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Quixx ir dabisks palīglīdzeklis aizlikta deguna dobuma un blakusdobumu gadījumā, kā arī jutīgas deguna gļotādas nomierināšanai.

Deguns ir mūsu elpceļu “vārti”, kas aizsargā plaušas. Vesels deguns filtrē gaisu, aizturot pat tik mazas daļiņas kā ziedputekšņus, kā arī mitrina un sasilda ieelpoto gaisu līdz ķermeņa temperatūrai pirms tā iekļūšanas plaušās. Saaukstēšanās, gripas un alerģijas gadījumā, kad ir aizlikts deguns vai iesnas, deguns vairs nespēj veikt šo darbu. Quixx mazina deguna aizlikumu, palīdz atjaunot normālu deguna funkciju un uzlabo elpošanu caur degunu.

product
2181002 QUIXX Oookenai Joud deguna aerosols, 30 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/98/53/4cb164540731476e86c33f3cc94b.png InStock 7.27 EUR 7.27 <p style="text-align:justify;">Quixx ir dabisks palīglīdzeklis aizlikta deguna dobuma un blakusdobumu gadījumā, kā arī jutīgas deguna gļotādas nomierināšanai.<br /><br />Deguns ir mūsu elpceļu “vārti”, kas aizsargā plaušas. Vesels deguns filtrē gaisu, aizturot pat tik mazas daļiņas kā ziedputekšņus, kā arī mitrina un sasilda ieelpoto gaisu līdz ķermeņa temperatūrai pirms tā iekļūšanas plaušās. Saaukstēšanās, gripas un alerģijas gadījumā, kad ir aizlikts deguns vai iesnas, deguns vairs nespēj veikt šo darbu. Quixx mazina deguna aizlikumu, palīdz atjaunot normālu deguna funkciju un uzlabo elpošanu caur degunu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Preces bērnam/Deguna aspiratori un pilieni