QUIES Aquaplug 1 atkārtoti lietojami ausu aizbāžņi, 2 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

QUIES Aquaplug 1 atkārtoti lietojami ausu aizbāžņi, 2 gab.

LABORATOIRE QUIES
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
10.99 €
Derīguma termiņš: 2026-09-30
Quies Ear Protection Aquaplug 1 atkārtoti lietojami ausu aizbāžņi. Var izmantot baseinā, jūrā, ūdens sportam, kā arī dušā.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Quies Ear Protection Aquaplug 1 atkārtoti lietojami ausu aizbāžņi. Var izmantot baseinā, jūrā, ūdens sportam, kā arī dušā. Ideāli piemēroti peldēšanas nodarbībām, var izmantot zem peldcepures un neizolē jūs no ārējās vides.

Ļoti ērti, pateicoties silikonam, kas izvēlēts tā maiguma un elastības dēļ, Aquaplug ir atkārtoti lietojami, higiēniski un vienkārši mazgājami ar siltu ziepjūdeni. To ergonomiskā forma pielāgojas visām ausīm, un to 3 atloki nodrošina lielisku atbalstu optimālai aizsardzībai.

product
1001503 QUIES Aquaplug 1 atkārtoti lietojami ausu aizbāžņi, 2 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/9f/99/e10faa383e6c378effb6fa1c9301.png InStock 10.99 EUR 10.99 <p>Quies Ear Protection Aquaplug 1 atkārtoti lietojami ausu aizbāžņi. Var izmantot baseinā, jūrā, ūdens sportam, kā arī dušā. Ideāli piemēroti peldēšanas nodarbībām, var izmantot zem peldcepures un neizolē jūs no ārējās vides.</p> <p>Ļoti ērti, pateicoties silikonam, kas izvēlēts tā maiguma un elastības dēļ, Aquaplug ir atkārtoti lietojami, higiēniski un vienkārši mazgājami ar siltu ziepjūdeni. To ergonomiskā forma pielāgojas visām ausīm, un to 3 atloki nodrošina lielisku atbalstu optimālai aizsardzībai.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Acīm un ausīm/Ausu veselībai