QTEST Marihuānas (THC) ātrais tests, 1 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

QTEST Marihuānas (THC) ātrais tests, 1 gab.

KAPPA CITY BIOTECH SAS
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
5.39 €
Derīguma termiņš: 2025-07-30
Urīna ātrais marihuānas tests sniedz iespēju pārbaudīt kaņepju (marihuāna, kaņepes, hašišs) klātbūtni organismā.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Urīna ātrais marihuānas tests sniedz iespēju pārbaudīt kaņepju (marihuāna, kaņepes, hašišs) klātbūtni organismā. Ļoti uzticams un ātrs tests, kas dod rezultātu jau 5 minūtēs.Ražots Francijā, izmantojot ISO 13485 sertificētās ražošanas līnijas. Ātrās pārbaudes testa sloksne THC ir veidota uz imūnanalīzes bāzes, lai ātri noteiktu THC (marihuāna, kaņepes, hašišs) daudzumu cilvēka urīnā.

INFORMĀCIJA VECĀKIEM

Vecāki šo THC klātbūtnes noteikšanas urīna testu var izmantot kā daļu no visaptverošas profilakses pret jauniešu narkotisko atkarību. Jebkurš narkotiku veids nelabvēlīgi ietekmē cilvēka veselību, īpaši bērnu un jauniešu vēl nenobriedušos organismus. Laiku pa laikam veicot saviem pusaudžiem šīs pārbaudes, jūs ļausiet viņiem saprast, ka rūpējaties par viņiem un liks viņiem aizdomāties par narkotiku un zāles nelabvēlīgo ietekmi. Apjausma, ka arī vairākas dienas pēc smēķēšanas jaunietis var tik pieķerts šajā neveselīgajā nodarbē, mudinās daudzus no viņiem atturēties no marihuānas lietošanas.

“Zālīte” parasti ir pirmā narkotiskā viela, ko lieto jaunieši. Pirmais “kāsis” tiek smēķēts draugu, radu bērnu vai kaimiņu starpā. Viņi to dara slepus no pieaugušajiem, cerot, lai vecāki to neuzzinās. Lielākā daļa pieaugušo smēķētāju ir sākuši tieši šādā veidā. Bieži gadās, ka jaunieši sāk smēķēt, lai iekļautos draugu vai klasesbiedru grupā, jo šajā vecumā piederības vajadzība ir īpaši spēcīga.

Regulāra THC testa ieviešana var dot jūsu bērniem savlaicīgu un pamatotu iemeslu atteikties no narkotikam: “nē, es nevaru smēķēt, mani vecāki pārbauda mani – viņi uzzinās”.

Daudziem pusaudžiem tas jebkurā gadījumā būs pietiekams preventīvs līdzeklis. Turklāt, ja viņi nesāks smēķēt, lielā mērā palielinās iespēja, ka viņi nekad nesāks lietot arī citas apreibinošas vielas.

product
1195655 QTEST Marihuānas (THC) ātrais tests, 1 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/46/8a/d476498f214398f942c17645578f.png InStock 5.39 EUR 5.39 <p>Urīna ātrais marihuānas tests sniedz iespēju pārbaudīt kaņepju (marihuāna, kaņepes, hašišs) klātbūtni organismā. Ļoti uzticams un ātrs tests, kas dod rezultātu jau 5 minūtēs.Ražots Francijā, izmantojot ISO 13485 sertificētās ražošanas līnijas. Ātrās pārbaudes testa sloksne THC ir veidota uz imūnanalīzes bāzes, lai ātri noteiktu THC (marihuāna, kaņepes, hašišs) daudzumu cilvēka urīnā.</p> <p><strong>INFORMĀCIJA VECĀKIEM</strong></p> <p>Vecāki šo THC klātbūtnes noteikšanas urīna testu var izmantot kā daļu no visaptverošas profilakses pret jauniešu narkotisko atkarību. Jebkurš narkotiku veids nelabvēlīgi ietekmē cilvēka veselību, īpaši bērnu un jauniešu vēl nenobriedušos organismus. Laiku pa laikam veicot saviem pusaudžiem šīs pārbaudes, jūs ļausiet viņiem saprast, ka rūpējaties par viņiem un liks viņiem aizdomāties par narkotiku un zāles nelabvēlīgo ietekmi. Apjausma, ka arī vairākas dienas pēc smēķēšanas jaunietis var tik pieķerts šajā neveselīgajā nodarbē, mudinās daudzus no viņiem atturēties no marihuānas lietošanas.</p> <p>“Zālīte” parasti ir pirmā narkotiskā viela, ko lieto jaunieši. Pirmais “kāsis” tiek smēķēts draugu, radu bērnu vai kaimiņu starpā. Viņi to dara slepus no pieaugušajiem, cerot, lai vecāki to neuzzinās. Lielākā daļa pieaugušo smēķētāju ir sākuši tieši šādā veidā. Bieži gadās, ka jaunieši sāk smēķēt, lai iekļautos draugu vai klasesbiedru grupā, jo šajā vecumā piederības vajadzība ir īpaši spēcīga.</p> <p>Regulāra THC testa ieviešana var dot jūsu bērniem savlaicīgu un pamatotu iemeslu atteikties no narkotikam: “nē, es nevaru smēķēt, mani vecāki pārbauda mani – viņi uzzinās”.</p> <p>Daudziem pusaudžiem tas jebkurā gadījumā būs pietiekams preventīvs līdzeklis. Turklāt, ja viņi nesāks smēķēt, lielā mērā palielinās iespēja, ka viņi nekad nesāks lietot arī citas apreibinošas vielas.</p> Menessaptieka/Visas preces/Testi