QTEST Ātrais 5 narkotisko vielu tests, 1 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

QTEST Ātrais 5 narkotisko vielu tests, 1 gab.

KAPPA CITY BIOTECH SAS
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
9.99 €
Derīguma termiņš: 2025-06-30
Ar šo efektīvo 5-1 narkotiku paneļa DIP karti ir iespēja ātri pārbaudīt 5 (kaņepes, heroīns, kokaīns, ekstazī un amfetamīns) visbiežāk lietoto narkotisko vielu klātbūtni vienā urīna testā.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Ar šo efektīvo 5-1 narkotiku paneļa DIP karti ir iespēja ātri pārbaudīt 5 (kaņepes, heroīns, kokaīns, ekstazī un amfetamīns) visbiežāk lietoto narkotisko vielu klātbūtni vienā urīna testā. 5-1 narkotiku paneļa DIP karte ir ļoti viegli lietojama, šis vairāku narkotiku tests ir ideāls risinājums, lai veiktu pirmreizējo pārbaudi.

Informācija vecākiem

Vecāki šo 5 narkotiku klātbūtnes noteikšanas urīna testu var izmantot kā daļu no visaptverošas profilakses pret jauniešu narkotisko atkarību. Jebkurš narkotiku veids nelabvēlīgi ietekmē cilvēka veselību, īpaši bērnu un jauniešu vēl nenobriedušos organismus. Laiku pa laikam veicot saviem pusaudžiem šīs pārbaudes, jūs ļausiet viņiem saprast, ka rūpējaties par viņiem un liks viņiem aizdomāties par narkotiku un zāles nelabvēlīgo ietekmi. Apjausma, ka arī vairākas dienas pēc narkotiku lietošanas jaunietis var tikt pieķerts šajā neveselīgajā nodarbē, mudinās daudzus no viņiem atturēties no jebkādu narkotiku lietošanas.

Šīs 5 narkotisko vielu tests ir orientēts uz populārākiem narkotiku veidiem jauniešu vidū. Viņi to dara slepus no pieaugušajiem, cerot, lai vecāki to neuzzinās. Bieži gadās, ka jaunieši sāk lietot narkotikas, lai iekļautos draugu vai klasesbiedru grupā, jo šajā vecumā piederības vajadzība ir īpaši spēcīga.

Regulāra testa ieviešana var dot jūsu bērniem savlaicīgu un pamatotu iemeslu atteikties no narkotikam: “nē, es nelietošu, mani vecāki pārbauda mani – viņi uzzinās”.

Daudziem pusaudžiem tas jebkurā gadījumā būs pietiekams preventīvs līdzeklis. Turklāt, ja viņi nesāks to darīt tagad, lielā mērā palielinās iespēja, ka viņi nekad nesāks lietot arī citas apreibinošas vielas.

product
1195656 QTEST Ātrais 5 narkotisko vielu tests, 1 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/a9/cb/660c8732bc2163b7ef9dbaea2a31.png InStock 9.99 EUR 9.99 <p>Ar šo efektīvo 5-1 narkotiku paneļa DIP karti ir iespēja ātri pārbaudīt 5 (kaņepes, heroīns, kokaīns, ekstazī un amfetamīns) visbiežāk lietoto narkotisko vielu klātbūtni vienā urīna testā. 5-1 narkotiku paneļa DIP karte ir ļoti viegli lietojama, šis vairāku narkotiku tests ir ideāls risinājums, lai veiktu pirmreizējo pārbaudi.</p> <div id="tab-title-informacija-vecakiem" class="informacija-vecakiem_tab"><strong>Informācija vecākiem</strong></div> <div> <p>Vecāki šo 5 narkotiku klātbūtnes noteikšanas urīna testu var izmantot kā daļu no visaptverošas profilakses pret jauniešu narkotisko atkarību. Jebkurš narkotiku veids nelabvēlīgi ietekmē cilvēka veselību, īpaši bērnu un jauniešu vēl nenobriedušos organismus. Laiku pa laikam veicot saviem pusaudžiem šīs pārbaudes, jūs ļausiet viņiem saprast, ka rūpējaties par viņiem un liks viņiem aizdomāties par narkotiku un zāles nelabvēlīgo ietekmi. Apjausma, ka arī vairākas dienas pēc narkotiku lietošanas jaunietis var tikt pieķerts šajā neveselīgajā nodarbē, mudinās daudzus no viņiem atturēties no jebkādu narkotiku lietošanas.</p> <p>Šīs 5 narkotisko vielu tests ir orientēts uz populārākiem narkotiku veidiem jauniešu vidū. Viņi to dara slepus no pieaugušajiem, cerot, lai vecāki to neuzzinās. Bieži gadās, ka jaunieši sāk lietot narkotikas, lai iekļautos draugu vai klasesbiedru grupā, jo šajā vecumā piederības vajadzība ir īpaši spēcīga.</p> <p>Regulāra testa ieviešana var dot jūsu bērniem savlaicīgu un pamatotu iemeslu atteikties no narkotikam: “nē, es nelietošu, mani vecāki pārbauda mani – viņi uzzinās”.</p> <p>Daudziem pusaudžiem tas jebkurā gadījumā būs pietiekams preventīvs līdzeklis. Turklāt, ja viņi nesāks to darīt tagad, lielā mērā palielinās iespēja, ka viņi nekad nesāks lietot arī citas apreibinošas vielas.</p> </div> Menessaptieka/Visas preces/Testi