PROTO-COL Moisturising Facial Gel sejas krēms, 50 ml
0 0 (0 atsauksmes)

PROTO-COL Moisturising Facial Gel sejas krēms, 50 ml

ON-GROUP LTD
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
20.99 €
Derīguma termiņš: 2025-10-30
Īpaši viegls mitrinošs gēls ar augstākās kvalitātes sastāvdaļām padara šo produktu par augstākās klases pretnovecošanās līdzekli.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Īpaši viegls mitrinošs gēls ar augstākās kvalitātes sastāvdaļām padara šo produktu par augstākās klases pretnovecošanās līdzekli. Bagātināts ar vitamīniem. Ar hialuronskābi un citām spēcīgām botāniskām sastāvdaļām šī sejas mitrinošā želeja nostiprina, paceļ un mitrina ādu. Āda kļūst maiga, gluda un elastīga.

  • Palīdz uzturēt ādas dabisko mitruma barjeru.
  • Aizsargā ādu no vides stresa faktoriem, piesārņojuma.
  • Satur trīskāršu A, C un E vitamīnu devu.
  • Atsvaidzinoša, netaukaina un īpaši viegla formula.
  • Palieliniet ādas mitrināšanu par 44,2 %*
  • Rezultāti redzami jau pēc 2 stundu iedarbības. Rezultāts saglabājas 24 stundas.
  • Nav komedogēns (neaizsprosto poras).
product
1144773 PROTO-COL Moisturising Facial Gel sejas krēms, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/05/2e/6877762af7865a9261d6c48cc914.png InStock 20.99 EUR 29.99 <p>Īpaši viegls mitrinošs gēls ar augstākās kvalitātes sastāvdaļām padara šo produktu par augstākās klases pretnovecošanās līdzekli. Bagātināts ar vitamīniem. Ar hialuronskābi un citām spēcīgām botāniskām sastāvdaļām šī sejas mitrinošā želeja nostiprina, paceļ un mitrina ādu. Āda kļūst maiga, gluda un elastīga.<br /></p> <ul><li>Palīdz uzturēt ādas dabisko mitruma barjeru.</li> <li>Aizsargā ādu no vides stresa faktoriem, piesārņojuma.<br /></li> <li>Satur trīskāršu A, C un E vitamīnu devu. <br /></li> <li>Atsvaidzinoša, netaukaina un īpaši viegla formula.<br /></li> <li>Palieliniet ādas mitrināšanu par 44,2 %*<br /></li> <li>Rezultāti redzami jau pēc 2 stundu iedarbības. Rezultāts saglabājas 24 stundas.<br /></li> <li>Nav komedogēns (neaizsprosto poras).</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi