PROTEFIX Half-Creme Neutral fiksācijas krēms zobu protēzēm, 47 g
5.0 5 (1 atsauksme)

PROTEFIX Half-Creme Neutral fiksācijas krēms zobu protēzēm, 47 g

QUEISSER PHARMA
5.0 5 (1 atsauksme)
Derīguma termiņš: 2026-02-28
Fiksējošais krēms Protefix® (Protefix) nesatur krāsvielas un aromatizētājus. Ieteicams drošai protēžu fiksācijai ar paaugstinātu un normālu siekalošanos.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Fiksējošais krēms Protefix® (Protefix) nesatur krāsvielas un aromatizētājus. Ieteicams drošai protēžu fiksācijai ar paaugstinātu un normālu siekalošanos. To ir viegli uzklāt, tas saglabā savas īpašības, saskaroties ar karstu un aukstu ēdienu, nemaina ēdienu un dzērienu garšu un negatīvi neietekmē kuņģi. To nevar noskalot ar siekalām un tas vienmērīgi sadalās pa visu virsmu, kas piestiprināta pie smaganām.

  • To uzklāj uz mitras protēzes;
  • Nav krāsvielu vai aromātu;
  • Spēcīga un ilgstoša protēžu fiksācija (vismaz 12 stundas);
  • Ieteicams pastiprinātai siekalošanai;
  • Novērš pārtikas iekļūšanu zem protēzes;
  • Neietekmē ēdienu un dzērienu garšu;
  • Ērta un ekonomiska lietošana;
  • Efektivitāte un drošība, ko apstiprina klīniskie pētījumi.
product
1162074 PROTEFIX Half-Creme Neutral fiksācijas krēms zobu protēzēm, 47 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/1f/81/cf07771044ea6330c5ea441c896e.png InStock 7.99 EUR 9.99 <p style="text-align:justify;">Fiksējošais krēms Protefix® (Protefix) nesatur krāsvielas un aromatizētājus. Ieteicams drošai protēžu fiksācijai ar paaugstinātu un normālu siekalošanos. To ir viegli uzklāt, tas saglabā savas īpašības, saskaroties ar karstu un aukstu ēdienu, nemaina ēdienu un dzērienu garšu un negatīvi neietekmē kuņģi. To nevar noskalot ar siekalām un tas vienmērīgi sadalās pa visu virsmu, kas piestiprināta pie smaganām.</p> <ul><li style="text-align:justify;">To uzklāj uz mitras protēzes;</li> <li style="text-align:justify;">Nav krāsvielu vai aromātu;</li> <li style="text-align:justify;">Spēcīga un ilgstoša protēžu fiksācija (vismaz 12 stundas);</li> <li style="text-align:justify;">Ieteicams pastiprinātai siekalošanai;</li> <li style="text-align:justify;">Novērš pārtikas iekļūšanu zem protēzes;</li> <li style="text-align:justify;">Neietekmē ēdienu un dzērienu garšu;</li> <li style="text-align:justify;">Ērta un ekonomiska lietošana;</li> <li style="text-align:justify;">Efektivitāte un drošība, ko apstiprina klīniskie pētījumi.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Mutes dobuma higiēna/Zobu protēzēm