PROCTO-GLYVENOL krēms, 30 g
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

PROCTO-GLYVENOL krēms, 30 g

RECORDATI
Derīguma termiņš: 2028-07-30
Rektālais krēms.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Procto-Glyvenol lieto iekšējo un ārējo hemoroīdu ārstēšanai. Hemoroīdi ir rektālā/anālā apvidus vēnu pietūkums, kas rada lokālas sāpes, dedzināšanu un niezi. Aktīvā viela tribenozīds lokāli iedarbojas uz iekaisuma cēloni sīkajos asinsvados. Lidokaīns ir lokāls anestēzijas līdzeklis, kas palīdz nekavējoties mazināt hemoroīdu izraisīto niezi, dedzinošo sajūtu un remdināt sāpes.

Papildu informācija par produktu
product
116003 PROCTO-GLYVENOL krēms, 30 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/bf/b9/ea4609e60efc837e2918d2b2abdf.png InStock 9.99 EUR 9.99 <p style="text-align:justify;">Procto-Glyvenol lieto iekšējo un ārējo hemoroīdu ārstēšanai. Hemoroīdi ir rektālā/anālā apvidus vēnu pietūkums, kas rada lokālas sāpes, dedzināšanu un niezi. Aktīvā viela tribenozīds lokāli iedarbojas uz iekaisuma cēloni sīkajos asinsvados. Lidokaīns ir lokāls anestēzijas līdzeklis, kas palīdz nekavējoties mazināt hemoroīdu izraisīto niezi, dedzinošo sajūtu un remdināt sāpes.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Gremošanas sistēma/Hemoroīdu ārstēšana