PREMIUM kapsulas, 30 gab.

PREMIUM kapsulas, 30 gab.

ACONITUM UAB
Derīguma termiņš: 2027-09-30
Ar luteīnu, alfa lipoiskābi, rutīnu, E un C vitamīniem un minerālvielām (selēnu un cinku). Cinks palīdz uzturēt normālu redzi.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Cilvēku dzīves ilguma palielināšanās ir cieši saistīta ar dažādu orgānu funkcionālo traucējumu risku. Organismā ik dienas veidojas liels daudzums brīvo radikāļu, kuri var bojāt šūnu membrānas. Brīvie radikāļi pastiprināti rodas stresa, vides piesārņojuma, neveselīga uztura, alkohola un ultravioleto staru ietekmē. 

PREMIUM satur 9 mg luteīna. 

E un C vitamīni un mikroelementi selēns un cinks aizsargā organismu no brīvo radikāļu toksiskās ietekmes un oksidatīvā stresa. Cinks, selēns un C vitamīns ir arī svarīgi imūnās sistēmas komponenti. Cinks palīdz uzturēt normālu redzi, kā arī ādas, matu un nagu veselību. Cinks sekmē arī normālu A vitamīna vielmaiņu un normālu šūnu dalīšanos organismā. 

C vitamīns veicina normālu kolagēna veidošanos, kas nepieciešams normālai asinsvadu darbībai, kā arī veicina normālu nervu sistēmas darbību, psiholoģiskās funkcijas un palīdz samazināt nogurumu un nespēku. 

Ieteicams paaugstinātos redzes sasprindzinājuma un slodzes gadījumos (darbs pie datora vai bieža televizora skatīšanās un automašīnas vadīšana tumsā), kā arī gados vecākiem cilvēkiem. Piemērots arī cukura diabēta pacientiem.

Papildu informācija par produktu
product
1162165 PREMIUM kapsulas, 30 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/3a/fe/7c31166e8bac4f8dff61ec5cea14.png InStock 9.99 EUR 9.99 <p style="text-align:justify;">Cilvēku dzīves ilguma palielināšanās ir cieši saistīta ar dažādu orgānu funkcionālo traucējumu risku. Organismā ik dienas veidojas liels daudzums brīvo radikāļu, kuri var bojāt šūnu membrānas. Brīvie radikāļi pastiprināti rodas stresa, vides piesārņojuma, neveselīga uztura, alkohola un ultravioleto staru ietekmē. </p> <p style="text-align:justify;"><strong>PREMIUM </strong>satur 9 mg <strong>luteīna.</strong> </p> <p style="text-align:justify;"><strong>E un C vitamīni un mikroelementi selēns un cinks</strong> aizsargā organismu no brīvo radikāļu toksiskās ietekmes un oksidatīvā stresa. <strong>Cinks, selēns un C vitamīns</strong> ir arī svarīgi imūnās sistēmas komponenti. <strong>Cinks</strong> palīdz uzturēt normālu redzi, kā arī ādas, matu un nagu veselību. Cinks sekmē arī normālu A vitamīna vielmaiņu un normālu šūnu dalīšanos organismā. </p> <p style="text-align:justify;"><strong>C vitamīns</strong> veicina normālu kolagēna veidošanos, kas nepieciešams normālai asinsvadu darbībai, kā arī veicina normālu nervu sistēmas darbību, psiholoģiskās funkcijas un palīdz samazināt nogurumu un nespēku. </p> <p style="text-align:justify;">Ieteicams paaugstinātos redzes sasprindzinājuma un slodzes gadījumos (darbs pie datora vai bieža televizora skatīšanās un automašīnas vadīšana tumsā), kā arī gados vecākiem cilvēkiem. Piemērots arī cukura diabēta pacientiem.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Acīm un ausīm/Acīm