PREGNACARE New Mum tabletes, 56 gab.

PREGNACARE New Mum tabletes, 56 gab.

VITABIOTICS
Kopā
32.99 €
Derīguma termiņš: 2025-02-28
Unikāla formula enerģijai, matiem un ādai pēc grūtniecības.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Uztura bagātināšana pēcdzemdību laikā ar biotīnu un cinku, kas palīdz uzturēt matu un ādas veselību. Dzelzs, vitamīni B6 un B12 palīdz samazināt nogurumu un nespēku. 

Pregnacare® New Mum nodrošina ar rūpīgi līdzsvarotu, visaptverošu mikroelementu formulu, lai palīdzētu atbalstīt jaunās māmiņas uztura prasības visā pēcdzemdību periodā. 

Uzlabotā formula ietver īpašas uzturvielas, piemēram, jūras kolagēnu, citrusu bioflavonoīdus, silīcija dioksīdu un vīnogu sēkliņu ekstraktu, kā arī būtiskus vitamīnus un minerālvielas, tai skaitā: 

Matu Veselība 

Noteiktas uzturvielas ir vitāli nepieciešamas, lai palīdzētu saglabāt veselīgus matus. Formula satur biotīnu, selēnu un cinku, kas palīdz uzturēt matu veselību. 

Ādas veselība 

Biotīns un niacīns palīdz uzturēt ādas veselību, savukārt C vitamīns veicina normālu kolagēna veidošanos, kas nepieciešams normālai ādas darbībai. 

Noguruma mazināšana 

Ar dzelzs, folātiem un vitamīnu B12, kas palīdz samazināt nespēku un nogurumu.

Papildu informācija par produktu
product
1162572 PREGNACARE New Mum tabletes, 56 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/89/d4/3da978a7ca8887e6ac8c93b050b2.png InStock 32.99 EUR 32.99 <p style="text-align:justify;">Uztura bagātināšana pēcdzemdību laikā ar biotīnu un cinku, kas palīdz uzturēt matu un ādas veselību. Dzelzs, vitamīni B6 un B12 palīdz samazināt nogurumu un nespēku. </p> <p style="text-align:justify;"><strong>Pregnacare</strong><strong>® New Mum </strong>nodrošina ar rūpīgi līdzsvarotu, visaptverošu mikroelementu formulu, lai palīdzētu atbalstīt jaunās māmiņas uztura prasības visā pēcdzemdību periodā. </p> <p style="text-align:justify;">Uzlabotā formula ietver īpašas uzturvielas, piemēram, jūras kolagēnu, citrusu bioflavonoīdus, silīcija dioksīdu un vīnogu sēkliņu ekstraktu, kā arī būtiskus vitamīnus un minerālvielas, tai skaitā: </p> <p style="text-align:justify;"><strong>Matu Veselība</strong> </p> <p style="text-align:justify;">Noteiktas uzturvielas ir vitāli nepieciešamas, lai palīdzētu saglabāt veselīgus matus. Formula satur biotīnu, selēnu un cinku, kas palīdz uzturēt matu veselību. </p> <p style="text-align:justify;"><strong>Ādas veselība</strong> </p> <p style="text-align:justify;">Biotīns un niacīns palīdz uzturēt ādas veselību, savukārt C vitamīns veicina normālu kolagēna veidošanos, kas nepieciešams normālai ādas darbībai. </p> <p style="text-align:justify;"><strong>Noguruma mazināšana</strong> </p> <p style="text-align:justify;">Ar dzelzs, folātiem un vitamīnu B12, kas palīdz samazināt nespēku un nogurumu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Vitamīni ģimenei/Grūtniecēm