PREFEMIN 20 mg tabletes, 90 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

PREFEMIN 20 mg tabletes, 90 gab.

ENTAFARMA UAB
Kopā
27.26 €
Derīguma termiņš: 2025-10-30
Prefemin ir augu izcelsmes zāles premenstruālā sindroma ārstēšanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Prefemin ir augu izcelsmes zāles premenstruālā sindroma ārstēšanai. Tās lieto, lai mazinātu simptomus, kuri parādās līdz pat divām nedēļām pirms menstruāciju sākuma un izzūd, sākoties asiņošanai. Šo simptomu izpausmes ir fiziskas un psiholoģiskas dabas traucējumi, kā galvassāpes, ādas patoloģijas, viegls krūšu dziedzeru jutīgums, sāpīgi un piebrieduši krūšu dziedzeri (mastodīnija), diskomforta sajūta vēderā, garastāvokļa izmaiņas, aizkaitināmība, nervu spriedze, depresija, nogurums un miega traucējumi, kas apgrūtina parasto ikdienas dzīves veidu.

Papildu informācija par produktu
product
1161536 PREFEMIN 20 mg tabletes, 90 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/60/9d/623da199fed429053a07ae75fe2d.png InStock 27.26 EUR 27.26 <p style="text-align:justify;">Prefemin ir augu izcelsmes zāles premenstruālā sindroma ārstēšanai. Tās lieto, lai mazinātu simptomus, kuri parādās līdz pat divām nedēļām pirms menstruāciju sākuma un izzūd, sākoties asiņošanai. Šo simptomu izpausmes ir fiziskas un psiholoģiskas dabas traucējumi, kā galvassāpes, ādas patoloģijas, viegls krūšu dziedzeru jutīgums, sāpīgi un piebrieduši krūšu dziedzeri (mastodīnija), diskomforta sajūta vēderā, garastāvokļa izmaiņas, aizkaitināmība, nervu spriedze, depresija, nogurums un miega traucējumi, kas apgrūtina parasto ikdienas dzīves veidu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Sieviešu veselība/PMS un mastopātijai