POTASSIUM IODIDE 2 % acu pilieni, 10 ml
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

POTASSIUM IODIDE 2 % acu pilieni, 10 ml

UNIMED PHARMA
Kopā
6.69 €
Derīguma termiņš: 2026-11-30
POTASSIUM IODIDE 2% acu pilienus lieto, lai sekmētu uzsūkšanos acī.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

POTASSIUM IODIDE 2% acu pilienu sastāvā ir kālija jodīds un nelielā daudzumā jods, kas pastiprina peptīdu un lipīdu vielmaiņu un nedaudz samazina asins elementu agregāciju. Vietēji lietojot, jods un jodīdi parasti mazina acs stiklainā ķermeņa kataraktu. Ir iespējams palēnināt apduļķošanos un redzes asuma pazemināšanos, ko izraisa vecuma katarakta.

POTASSIUM IODIDE 2% acu pilienus lieto, lai sekmētu uzsūkšanos acī, īpaši, ja ir izdalījumi, stiklveida ķermeņa asiņošana un dažādas izcelsmes kataraktas, tīklenes un acs ābola apvalka asinsvadu atero- un arteriolosklerotiskas pārmaiņas, tīklenes bojājumi un tuvredzība, kataraktas sākuma stadijā, radzenes iekaisums un redzes nerva atrofija (uz sifilisa pamata), sēnīšu radīta konjunktīvas un radzenes iekaisuma papildārstēšanai.

Papildu informācija par produktu
product
1161552 POTASSIUM IODIDE 2 % acu pilieni, 10 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/0b/63/244f906f336a68e0e604ffa5906f.png InStock 6.69 EUR 6.69 <p style="text-align:justify;">POTASSIUM IODIDE 2% acu pilienu sastāvā ir kālija jodīds un nelielā daudzumā jods, kas pastiprina peptīdu un lipīdu vielmaiņu un nedaudz samazina asins elementu agregāciju. Vietēji lietojot, jods un jodīdi parasti mazina acs stiklainā ķermeņa kataraktu. Ir iespējams palēnināt apduļķošanos un redzes asuma pazemināšanos, ko izraisa vecuma katarakta.</p> <p style="text-align:justify;">POTASSIUM IODIDE 2% acu pilienus lieto, lai sekmētu uzsūkšanos acī, īpaši, ja ir izdalījumi, stiklveida ķermeņa asiņošana un dažādas izcelsmes kataraktas, tīklenes un acs ābola apvalka asinsvadu atero- un arteriolosklerotiskas pārmaiņas, tīklenes bojājumi un tuvredzība, kataraktas sākuma stadijā, radzenes iekaisums un redzes nerva atrofija (uz sifilisa pamata), sēnīšu radīta konjunktīvas un radzenes iekaisuma papildārstēšanai.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Acīm un ausīm/Acīm