POSTINOR DUO 750 mg tabletes, 2 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

POSTINOR DUO 750 mg tabletes, 2 gab.

GEDEON RICHTER
Kopā
18.05 €
Derīguma termiņš: 2027-11-30
POSTINOR-DUO ir "avārijas" pretapaugļošanās līdzeklis, ko var lietot pēc dzimumakta bez izsargāšanās vai gadījumā, ja pretapaugļošanās metode nav bijusi efektīva.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

POSTINOR-DUO ir "avārijas" pretapaugļošanās līdzeklis, ko var lietot pēc dzimumakta bez izsargāšanās vai gadījumā, ja pretapaugļošanās metode nav bijusi efektīva. POSTINOR-DUO novērš apmēram 84% no gaidāmajām grūtniecībām, ja abas tabletes tiek lietotas vienlaicīgi 72 stundu (3 dienu) laikā pēc dzimumakta bez izsargāšanās. POSTINOR-DUO nenovērsīs grūtniecību visos gadījumos. Tabletes ir efektīvākas, ja tiek lietotas pēc iespējas ātrāk pēc dzimumakta bez izsargāšanās.Tas nozīmē, ka labāk ir lietot tabletes vienas dienas (24 stundu) laikā pēc dzimumakta bez izsargāšanās, nekā atlikt līdz trešajai dienai (starp 48 un 72 stundām) pēc dzimumakta bez izsargāšanās.

Papildu informācija par produktu
product
1161291 POSTINOR DUO 750 mg tabletes, 2 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/cc/65/1b3340f85e4d303638a1bea3f4e5.png InStock 18.05 EUR 18.05 <p style="text-align:justify;">POSTINOR-DUO ir "avārijas" pretapaugļošanās līdzeklis, ko var lietot pēc dzimumakta bez izsargāšanās vai gadījumā, ja pretapaugļošanās metode nav bijusi efektīva. POSTINOR-DUO novērš apmēram 84% no gaidāmajām grūtniecībām, ja abas tabletes tiek lietotas vienlaicīgi 72 stundu (3 dienu) laikā pēc dzimumakta bez izsargāšanās. POSTINOR-DUO nenovērsīs grūtniecību visos gadījumos. Tabletes ir efektīvākas, ja tiek lietotas pēc iespējas ātrāk pēc dzimumakta bez izsargāšanās.Tas nozīmē, ka labāk ir lietot tabletes vienas dienas (24 stundu) laikā pēc dzimumakta bez izsargāšanās, nekā atlikt līdz trešajai dienai (starp 48 un 72 stundām) pēc dzimumakta bez izsargāšanās.</p> Menessaptieka/Visas preces/Higiēnas preces/Kontracepcija/Avārijas kontracepcija