PIERROT Piwy Strawberry 2+ zobu gels, 75 ml
4.0 4 (1 atsauksme)

PIERROT Piwy Strawberry 2+ zobu gels, 75 ml

FUSHIMA S.L.
4.0 4 (1 atsauksme)
Kopā
2.69 €
Derīguma termiņš: 2028-08-30
Zobu gels bērniem ar zemeņu garšu Ca+F.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Zobu gels bērniem ar zemeņu garšu Ca+F.
Bērnu zobu gels ar zemeņu garšu sniegs svaigumu uz ilgu laiku un garantēs aizsardzību pret kariesu. Ideāli piemērots zobu aizsardzībai no pirmā zoba.
Apburošais zemeņu aromāts padarīs mazuļa zobu tīrīšanu vieglāku un patīkamāku. Zobu gels ir izgatavots no nekaitīgām dabīgām sastāvdaļām. Tas satur kalciju un fluoru, kas novērš kariesa un smaganu slimību parādīšanos. Minerālie abrazīvie līdzekļi maigi attīra zobus, likvidējot aplikumu, aizsargā emalju un ilgstoši saglabā svaiguma sajūtu.
Gela brīnišķīgā zemeņu garša noteikti patiks bērniem, un mutes dobuma kopšana pārvērtīsies aizraujošā spēlē. Ieteicams lietot pieaugušo uzraudzībā.

product
1143949 PIERROT Piwy Strawberry 2+ zobu gels, 75 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/be/d1/cd2ecc06f76137a1811bdfc24130.png InStock 2.69 EUR 2.69 <p>Zobu gels bērniem ar zemeņu garšu Ca+F.<br />Bērnu zobu gels ar zemeņu garšu sniegs svaigumu uz ilgu laiku un garantēs aizsardzību pret kariesu. Ideāli piemērots zobu aizsardzībai no pirmā zoba.<br />Apburošais zemeņu aromāts padarīs mazuļa zobu tīrīšanu vieglāku un patīkamāku. Zobu gels ir izgatavots no nekaitīgām dabīgām sastāvdaļām. Tas satur kalciju un fluoru, kas novērš kariesa un smaganu slimību parādīšanos. Minerālie abrazīvie līdzekļi maigi attīra zobus, likvidējot aplikumu, aizsargā emalju un ilgstoši saglabā svaiguma sajūtu.<br />Gela brīnišķīgā zemeņu garša noteikti patiks bērniem, un mutes dobuma kopšana pārvērtīsies aizraujošā spēlē. Ieteicams lietot pieaugušo uzraudzībā.</p> Menessaptieka/Visas preces/Mutes dobuma higiēna/Mutes higiēna bērniem/Zobu pastas