PHYTOCEUTIC ProRoyal Bio Tonic Cocktail 20 ml ampulas, 20 gab.

PHYTOCEUTIC ProRoyal Bio Tonic Cocktail 20 ml ampulas, 20 gab.

LABORATOIRES PHYTOCEUTIC
Kopā
17.99 €
Derīguma termiņš: 2025-06-30
Iepakojuma pietiek 20 dienu ilgai lietošanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Bišu māšu peru pieniņš un 5 augu ekstrakti – žeņšeņš, guarana, ingvers, dižzirdzene, acerola.

ProRoyal BIO produkti – labākais no bišu stropa visai ģimenei.

Jau no senatnes cilvēki pazīst un izmanto vērtīgos bišu produktus. LABORATOIRES PHYTOCEUTIC  ir eksperti dabīgu un bioloģisku uztura bagātinātāju jomā jau vairāk kā 25 gadus un rūpīgi atlasa šīs dabas bagātības ikvienas ģimenes labsajūtai.

ProRoyal BIO COCKTAIL TONIQUE ir apvienots bišu māšu peru pieniņš un 5 augu ekstrakti: tostarp tonizējošais žeņšeņš, kuru papildina acerola, ingvers un guarana. Dižzirdzene (Angelica archangelica), dēvēta par “eņģeļu augu”, savu nosaukumu ir ieguvusi tai kopš viduslaikiem piedēvēto “maģisko” īpašību dēļ.

Papildu informācija par produktu
product
1143728 PHYTOCEUTIC ProRoyal Bio Tonic Cocktail 20 ml ampulas, 20 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/fc/88/6ca69e2a3e12b8754f948821dd9c.png InStock 17.99 EUR 23.99 <p>Bišu māšu peru pieniņš un 5 augu ekstrakti – žeņšeņš, guarana, ingvers, dižzirdzene, acerola.</p> <p><em>ProRoyal BIO</em> produkti – labākais no bišu stropa visai ģimenei.</p> <p>Jau no senatnes cilvēki pazīst un izmanto vērtīgos bišu produktus. <em>LABORATOIRES PHYTOCEUTIC</em>  ir eksperti dabīgu un bioloģisku uztura bagātinātāju jomā jau vairāk kā 25 gadus un rūpīgi atlasa šīs dabas bagātības ikvienas ģimenes labsajūtai.</p> <p><em>ProRoyal BIO COCKTAIL TONIQUE</em> ir apvienots bišu māšu peru pieniņš un 5 augu ekstrakti: tostarp tonizējošais žeņšeņš, kuru papildina acerola, ingvers un guarana. Dižzirdzene (<em>Angelica archangelica</em>), dēvēta par “eņģeļu augu”, savu nosaukumu ir ieguvusi tai kopš viduslaikiem piedēvēto “maģisko” īpašību dēļ.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Vitamīni/Imunitātei