PHILIPS Avent vienreizējas lietošanas krūšturu ieliktnīši, 24 gab.
5.0 5 (1 atsauksme)

PHILIPS Avent vienreizējas lietošanas krūšturu ieliktnīši, 24 gab.

PHILIPS AVENT
5.0 5 (1 atsauksme)
Derīguma termiņš: 2026-02-10
Jaunie Philips Avent vienreizlietojamie krūšturu ieliktnīši ir neaizvietojams atbalsts laikā, kad barojat mazuli ar krūti.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Jaunie Philips Avent vienreizlietojamie krūšturu ieliktnīši ir neaizvietojams atbalsts laikā, kad barojat mazuli ar krūti. Porainā struktūra, īpaši plānais un absorbējošais centrs, kā arī pret noplūdēm pasargātais un elpojošais dizains ļaus jums justies sausi un ērti gan dienā, gan naktī.

Zīdaini maiga sajūta

  • Poraina augšējā kārta
  • Īpaši absorbējošs materiāls un trīskārša centra dizains
  • Pret noplūdēm nodrošināts un elpojošs ārējais slānis
  • Atsevišķi iesaiņoti papildu higiēnai.
  • 2 līmlentes, kas ieliktņus notur vietā
  • Vidēji tikai 2 mm plāni
  • Izstrādāts kopā ar speciālistu

Porainā augšējā kārta ir mīksta un jūsu ādai patīkama.

Īpaši absorbējošais centrs ļauj noturēt mitrumu un saglabāt ādu sausu gan dienā, gan naktī.

Nodrošināti pret noplūdēm un elpojoši

Īpaši plāns materiāls

Vidēji tikai 2 mm plāni, izliektā forma palīdz padarīt ieliktņus zem drēbēm neredzamus.

Izstrādāts kopā ar speciālistu 

Izstrādāts kopā ar vecmāti un zīdīšanas konsultanti Vikiju Skotu, kura vairāk nekā 20 gadus sniedz atbalstu māmiņām barošanā ar krūti.

  • Izmēri: 130x2 mm
product
1206328 PHILIPS Avent vienreizējas lietošanas krūšturu ieliktnīši, 24 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/cb/e2/08674e5e4ae2d960cf525b2f2089.png InStock 4.99 EUR 4.99 <p style="text-align:justify;">Jaunie Philips Avent vienreizlietojamie krūšturu ieliktnīši ir neaizvietojams atbalsts laikā, kad barojat mazuli ar krūti. Porainā struktūra, īpaši plānais un absorbējošais centrs, kā arī pret noplūdēm pasargātais un elpojošais dizains ļaus jums justies sausi un ērti gan dienā, gan naktī.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Zīdaini maiga sajūta</strong></p> <ul style="text-align:justify;"><li>Poraina augšējā kārta</li> <li>Īpaši absorbējošs materiāls un trīskārša centra dizains</li> <li>Pret noplūdēm nodrošināts un elpojošs ārējais slānis</li> <li>Atsevišķi iesaiņoti papildu higiēnai.</li> <li>2 līmlentes, kas ieliktņus notur vietā</li> <li>Vidēji tikai 2 mm plāni</li> <li>Izstrādāts kopā ar speciālistu</li> </ul><p style="text-align:justify;">Porainā augšējā kārta ir mīksta un jūsu ādai patīkama.</p> <p style="text-align:justify;">Īpaši absorbējošais centrs ļauj noturēt mitrumu un saglabāt ādu sausu gan dienā, gan naktī.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Nodrošināti pret noplūdēm un elpojoši</strong></p> <p style="text-align:justify;"><strong>Īpaši plāns materiāls</strong></p> <p style="text-align:justify;">Vidēji tikai 2 mm plāni, izliektā forma palīdz padarīt ieliktņus zem drēbēm neredzamus.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Izstrādāts kopā ar speciālistu </strong></p> <p style="text-align:justify;">Izstrādāts kopā ar vecmāti un zīdīšanas konsultanti Vikiju Skotu, kura vairāk nekā 20 gadus sniedz atbalstu māmiņām barošanā ar krūti.</p> <ul><li style="text-align:justify;">Izmēri: 130x2 mm</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Preces māmiņai/Krūštura ieliktņi