PHILIPS Avent Natural Response komplekts, 1 gab.
1.0 1 (1 atsauksme)

PHILIPS Avent Natural Response komplekts, 1 gab.

PHILIPS CONSUMER LIFESTYLE
1.0 1 (1 atsauksme)
Kopā
59.99 €
Derīguma termiņš: 2026-04-30
Natural Response dāvanu komplekts jaundzimušajam.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Natural Response knupis darbojas atbilstoši jūsu mazuļa dabiskajam barošanas ritmam, nodrošinot, ka ir viegli apvienot barošanu ar krūti un barošanu ar pudelīti. Knupim ir unikāla atvere, kas atbrīvo pienu tikai tad, kad mazulis aktīvi dzer. Līdz ar to, kad mazulis ietur pauzi, lai norītu un elpotu, arī piena padeve tiek apturēta. Platais pudelītes kakliņš padara vieglāku uzpildi un tīrīšanu. Tikai dažas detaļas ātrai un vieglai salikšanai. Ergonomisko pudelīti ir viegli satvert jebkurā leņķī, lai nodrošinātu maksimālu komfortu barošanas laikā. Viegli turēt jūsu rokām un sīciņām rokām. Ultra soft knupītis - Īpaši mīkstais, elastīgais aizsargs pielāgojas mazuļa vaigu formai, atstājot mazāk nospiedumu un izraisot mazāk ādas kairinājumu, lai komfortablāk nomierinātu.

Pudeļu tīrīšanas birstīte - īpaši izliektā birstes galviņa un lietā roktura ugalis ir piemērots visu platuma pudelīšu atvēruma, knupīšu un barošanas produktu stūru pamatīgai tīrīšanai.


Kas ir iekļauts

  • 125 ml zīdaiņu pudelīte: 2 gab.,
  • 260 ml zīdaiņu pudelīte: 2 gab.,
  • Flow 2 knupis: 2 gab.,
  • Flow 3 knupis: 2 gab.,
  • Ultra soft knupītis 0–6 m: 1 gab.,
  • Barošanas pudeļu tīrīšanas birste: 1 gab.
product
1145108 PHILIPS Avent Natural Response komplekts, 1 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/20/2d/4fcc218f4c955c3b6b76e995e602.png InStock 59.99 EUR 59.99 <p>Natural Response knupis darbojas atbilstoši jūsu mazuļa dabiskajam barošanas ritmam, nodrošinot, ka ir viegli apvienot barošanu ar krūti un barošanu ar pudelīti. Knupim ir unikāla atvere, kas atbrīvo pienu tikai tad, kad mazulis aktīvi dzer. Līdz ar to, kad mazulis ietur pauzi, lai norītu un elpotu, arī piena padeve tiek apturēta. Platais pudelītes kakliņš padara vieglāku uzpildi un tīrīšanu. Tikai dažas detaļas ātrai un vieglai salikšanai. Ergonomisko pudelīti ir viegli satvert jebkurā leņķī, lai nodrošinātu maksimālu komfortu barošanas laikā. Viegli turēt jūsu rokām un sīciņām rokām. Ultra soft knupītis - Īpaši mīkstais, elastīgais aizsargs pielāgojas mazuļa vaigu formai, atstājot mazāk nospiedumu un izraisot mazāk ādas kairinājumu, lai komfortablāk nomierinātu.</p> <p>Pudeļu tīrīšanas birstīte - īpaši izliektā birstes galviņa un lietā roktura ugalis ir piemērots visu platuma pudelīšu atvēruma, knupīšu un barošanas produktu stūru pamatīgai tīrīšanai.</p> <p><br /><strong>Kas ir iekļauts</strong></p> <ul><li>125 ml zīdaiņu pudelīte: 2 gab.,</li> <li>260 ml zīdaiņu pudelīte: 2 gab.,</li> <li>Flow 2 knupis: 2 gab.,</li> <li>Flow 3 knupis: 2 gab.,</li> <li>Ultra soft knupītis 0–6 m: 1 gab.,</li> <li>Barošanas pudeļu tīrīšanas birste: 1 gab.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Preces bērnam/Bērnu pudelītes