PHILIPS Avent 9 m+ (violeta) krūzīte ar salmiņu, 1 gab.
4.0 4 (1 atsauksme)

PHILIPS Avent 9 m+ (violeta) krūzīte ar salmiņu, 1 gab.

PHILIPS AVENT
4.0 4 (1 atsauksme)
Kopā
12.99 €
Derīguma termiņš: 2026-11-30
Philips Avent Krūzīte ar elastīgu salmiņu, 200 ml, 9m+
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Philips Avent Bendy konturētas formas krūzīte ar salmiņu ir ideāli piemērota augošiem, aktīviem bērniem un veicina veselīgu mutes attīstību. Izstrādāta sadarbībā ar ekspertiem, lai tā būtu labākā iespējamā bērnu krūzīte ar salmiņu.

  • Philips Avent krūzītes visiem jūsu bērna attīstības posmiem 
  • Veselīga mutes attīstība

Neliels izmērs un rokturi - ideāli salmiņa lietošanas apgūšanai

  • Ergonomiski rokturi un mīksts salmiņš - ideāli piemēroti maziem bērniem
  • Salmiņa apakšdaļa ir izliekta, lai atvieglotu dzeršanu līdz pat pēdējam malkam

Pret noplūdi drošs noslēgts dizains, kas novērš izšļakstīšanos

  • Iestrādāts pret noplūdi drošs noslēgta dizains un atverams vāciņš, kas novērš izšļakstīšanos

Papildu ieguvumi 

  • Maz sastāvdaļu — viegli saliekama un tīrāma (piemērota mazgāšanai trauku mazgāšanas mašīnā)
  • Saderīga ar Philips Avent pudelītēm un krūzītēm

Izliekts salmiņš atvieglo dzeršanas procesu

Salmiņa apakšdaļa ir izliekta, tādējādi salmiņš viegli sasniedz šķidrumu un ir iespējams padzerties dabīgā dzeršanai piemērotā pozā.

Pret noplūdi drošs noslēgta dizains un atverams vāciņš

Salmiņam ir iestrādāts pret noplūdi drošs noslēgta dizains, lai novērstu izšļakstīšanos. Atveramais vāciņš aizsargā salmiņu un novērš dzēriena noplūdi, esot ceļā.

Philips Avent saderība

Philips Avent Bendy krūzīte ar salmiņu sader gan ar Philips Avent Natural un Classic+ pudelīšu klāstu (izņemot stikla pudelītes), gan ar visu mūsu krūzīšu klāstu (izņemot krūzītes mazuļiem). Viss mūsu produktu klāsts ir radīts, lai atbalstītu jūsu bērnu un jūs ik uz soļa, palīdzot apgūt prasmes padzerties patstāvīgi.

product
1206334 PHILIPS Avent 9 m+ (violeta) krūzīte ar salmiņu, 1 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/9a/04/cba61e974653aae2c4954e78c215.png InStock 12.99 EUR 12.99 <p style="text-align:justify;">Philips Avent Bendy konturētas formas krūzīte ar salmiņu ir ideāli piemērota augošiem, aktīviem bērniem un veicina veselīgu mutes attīstību. Izstrādāta sadarbībā ar ekspertiem, lai tā būtu labākā iespējamā bērnu krūzīte ar salmiņu.</p> <ul style="text-align:justify;"><li>Philips Avent krūzītes visiem jūsu bērna attīstības posmiem </li> <li>Veselīga mutes attīstība</li> </ul><p style="text-align:justify;"><strong>Neliels izmērs un rokturi - ideāli salmiņa lietošanas apgūšanai</strong></p> <ul style="text-align:justify;"><li>Ergonomiski rokturi un mīksts salmiņš - ideāli piemēroti maziem bērniem</li> <li>Salmiņa apakšdaļa ir izliekta, lai atvieglotu dzeršanu līdz pat pēdējam malkam</li> </ul><p style="text-align:justify;"><strong>Pret noplūdi drošs noslēgts dizains, kas novērš izšļakstīšanos</strong></p> <ul style="text-align:justify;"><li>Iestrādāts pret noplūdi drošs noslēgta dizains un atverams vāciņš, kas novērš izšļakstīšanos</li> </ul><p style="text-align:justify;"><strong>Papildu ieguvumi </strong></p> <ul style="text-align:justify;"><li>Maz sastāvdaļu — viegli saliekama un tīrāma (piemērota mazgāšanai trauku mazgāšanas mašīnā)</li> <li>Saderīga ar Philips Avent pudelītēm un krūzītēm</li> </ul><p style="text-align:justify;"><strong>Izliekts salmiņš atvieglo dzeršanas procesu</strong></p> <p style="text-align:justify;">Salmiņa apakšdaļa ir izliekta, tādējādi salmiņš viegli sasniedz šķidrumu un ir iespējams padzerties dabīgā dzeršanai piemērotā pozā.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Pret noplūdi drošs noslēgta dizains un atverams vāciņš</strong></p> <p style="text-align:justify;">Salmiņam ir iestrādāts pret noplūdi drošs noslēgta dizains, lai novērstu izšļakstīšanos. Atveramais vāciņš aizsargā salmiņu un novērš dzēriena noplūdi, esot ceļā.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Philips Avent saderība</strong></p> <p style="text-align:justify;">Philips Avent Bendy krūzīte ar salmiņu sader gan ar Philips Avent Natural un Classic+ pudelīšu klāstu (izņemot stikla pudelītes), gan ar visu mūsu krūzīšu klāstu (izņemot krūzītes mazuļiem). Viss mūsu produktu klāsts ir radīts, lai atbalstītu jūsu bērnu un jūs ik uz soļa, palīdzot apgūt prasmes padzerties patstāvīgi.</p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Preces bērnam/Mācību krūzītes un ēšanas piederumi