PHARMATEX 18,9 mg pesāriji, 10 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

PHARMATEX 18,9 mg pesāriji, 10 gab.

INNOTECH INTERNATIONAL
Kopā
8.79 €
Derīguma termiņš: 2026-02-28
Pharmatex 18,9 mg pesāriji ir lokālas darbības pretapaugļošanās līdzeklis ar spermicīdu darbību.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Pharmatex 18,9 mg pesāriji ir lokālas darbības pretapaugļošanās līdzeklis ar spermicīdu darbību (aktīvā viela sagrauj spermatozoīda apvalku). Šī metode būtiski samazina grūtniecības risku, bet nenovērš to pilnībā. Efektivitāte ir atkarīga no pareizas lietošanas. Šo pretapaugļošanās metodi ieteicams izmantot reproduktīvā vecuma sievietēm šādos gadījumos: ja kontrindicēta perorālu pretapaugļošanās līdzekļu vai intrauterīnas sistēmas (IUS) lietošana; sievietēm pēc bērna piedzimšanas vai medicīniskā aborta, bērna barošanas ar krūti laikā un pirmsmenopauzes periodā; kad epizodiski nepieciešama aizsardzība pret grūtniecību; sievietēm, kuras lieto perorālos pretapaugļošanās līdzekļus, un ir aizmirsušas vai novēloti iedzērušas tableti. Turpmākā cikla laikā papildus jālieto arī Pharmatex; par papildlīdzekli lokālai aizsardzībai pret grūtniecību ar intrauterīno spirāli (īpaši, vienlaicīgi lietojot dažas zāles, piemēram, nesteroīdos pretiekaisuma līdzekļus).

Papildu informācija par produktu
product
116110 PHARMATEX 18,9 mg pesāriji, 10 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/43/5c/1145289e76609ba32d2563acff62.png InStock 8.79 EUR 8.79 <p style="text-align:justify;">Pharmatex 18,9 mg pesāriji ir lokālas darbības pretapaugļošanās līdzeklis ar spermicīdu darbību (aktīvā viela sagrauj spermatozoīda apvalku). Šī metode būtiski samazina grūtniecības risku, bet nenovērš to pilnībā. Efektivitāte ir atkarīga no pareizas lietošanas. Šo pretapaugļošanās metodi ieteicams izmantot reproduktīvā vecuma sievietēm šādos gadījumos: ja kontrindicēta perorālu pretapaugļošanās līdzekļu vai intrauterīnas sistēmas (IUS) lietošana; sievietēm pēc bērna piedzimšanas vai medicīniskā aborta, bērna barošanas ar krūti laikā un pirmsmenopauzes periodā; kad epizodiski nepieciešama aizsardzība pret grūtniecību; sievietēm, kuras lieto perorālos pretapaugļošanās līdzekļus, un ir aizmirsušas vai novēloti iedzērušas tableti. Turpmākā cikla laikā papildus jālieto arī Pharmatex; par papildlīdzekli lokālai aizsardzībai pret grūtniecību ar intrauterīno spirāli (īpaši, vienlaicīgi lietojot dažas zāles, piemēram, nesteroīdos pretiekaisuma līdzekļus).</p> Menessaptieka/Visas preces/Higiēnas preces/Kontracepcija/Lokālas darbības kontracepcija