PHARMACERIS T Sebo-Almond-Claris attīrošs līdzeklis, 190 ml
5.0 5 (3 atsauksmes)

PHARMACERIS T Sebo-Almond-Claris attīrošs līdzeklis, 190 ml

DR.IRENA ERIS SA
5.0 5 (3 atsauksmes)
Kopā
10.19 €
Derīguma termiņš: 2026-10-30
3 % antibakteriāls tīrīšanas līdzeklis taukainai ādai. Taukainas vai kombinētas ādas ikdienas kopšanai. Lietojiet uz sejas un ķermeņa vietām, kas ir visvairāk pakļautas pūtītēm.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Attīrošais šķīdums ar 3 % mandeļskābi taukainas vai kombinētas sejas, dekoltē zonas un muguras ādas kopšanai, kurai ir tendence uz ādas bojājumu veidošanos. Šķīdumam piemīt bakteriostatiskas īpašības, tādēļ tas novērš vai kavē baktēriju augšanu. Šķīdums dziļi attīra ādu, regulē tauku dziedzeru sekrēciju, mazina esošos un novērš jaunu ādas bojājumu veidošanos. Mandeļskābe noloba mirušās ādas šūnas, atbloķējot poras. Citrona ekstrakts un augļu miziņas izlīdzina ādas toni, āda iegūst veselīgu izskatu. Šķīdumu var lietot kā palīglīdzekli akne ārstēšanas periodā. Nesatur parabēnus, alergēnus, ziepes, SLS, SLES, krāsvielas un smaržvielas. Dermatoloģiskie pētījumi liecina par efektivitāti ādai ar akni — pilnībā iznīcina baktērijas un nomāc baktēriju augšanu. Dermokosmētika dažādām ādas problēmām. Pharmaceris zīmols piedāvā dermokosmētikas produktus, kas paredzēti dažādu plaši sastopamu ādas problēmu risināšanai. Zīmola produktus rada ekspertu komanda, kas, dermatoloģiskus risinājumus papildinot ar inovatīvām sastāvdaļām, spēj iegūt formulas dažādām grūti risināmām ādas problēmām.

product
1162690 PHARMACERIS T Sebo-Almond-Claris attīrošs līdzeklis, 190 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/08/05/eb51b70165a53495ee0053abb1cf.png InStock 10.19 EUR 16.99 <p style="text-align:justify;">Attīrošais šķīdums ar 3 % mandeļskābi taukainas vai kombinētas sejas, dekoltē zonas un muguras ādas kopšanai, kurai ir tendence uz ādas bojājumu veidošanos. Šķīdumam piemīt bakteriostatiskas īpašības, tādēļ tas novērš vai kavē baktēriju augšanu. Šķīdums dziļi attīra ādu, regulē tauku dziedzeru sekrēciju, mazina esošos un novērš jaunu ādas bojājumu veidošanos. Mandeļskābe noloba mirušās ādas šūnas, atbloķējot poras. Citrona ekstrakts un augļu miziņas izlīdzina ādas toni, āda iegūst veselīgu izskatu. Šķīdumu var lietot kā palīglīdzekli akne ārstēšanas periodā. Nesatur parabēnus, alergēnus, ziepes, SLS, SLES, krāsvielas un smaržvielas. Dermatoloģiskie pētījumi liecina par efektivitāti ādai ar akni — pilnībā iznīcina baktērijas un nomāc baktēriju augšanu. Dermokosmētika dažādām ādas problēmām. Pharmaceris zīmols piedāvā dermokosmētikas produktus, kas paredzēti dažādu plaši sastopamu ādas problēmu risināšanai. Zīmola produktus rada ekspertu komanda, kas, dermatoloģiskus risinājumus papildinot ar inovatīvām sastāvdaļām, spēj iegūt formulas dažādām grūti risināmām ādas problēmām.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Attīrīšana un tonizēšana