PHARMACERIS T pureRETINOL 0.3 Night sejas krēms, 40 ml
5.0 5 (4 atsauksmes)

PHARMACERIS T pureRETINOL 0.3 Night sejas krēms, 40 ml

DR.IRENA ERIS SA
5.0 5 (4 atsauksmes)
Kopā
16.79 €
Derīguma termiņš: 2026-05-31
Nakts krēms pieaugušajiem ar kombinētu vai taukainu ādu, pūtītēm. Retinols nodrošina pret pinnēm vērstu efektu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Pieaugušajiem ar taukainu vai kombinētu sejas ādu, akni vai pastiprinātu taukošanos. Krēma sastāvā augstā koncentrācijā ir retinols, kas nodrošina anti-aknes un pretgrumbu īpašības, tā palīdzot efektīvi atjaunot normālu ādas funkciju hormonālo izmaiņu periodā. Tehnoloģija, kur retinols iekapsulēts keramīdu mikrosfērās, nodrošina stabilitāti un aizsargā sastāvdaļas no oksidēšanās, tādejādi krēms ir efektīvs pret hormonu izraisītiem akne bojājumiem (papulas, pustulas, izsitumi) un pasargā no problēmu atkārtošanās. Retinols līdzsvaro ādas tauku izdalīšanos, attīra poras un sašaurina tās. Retinolam ir arī pretgrumbu īpašības, jo tas veicina šķiedru veidošanos starp epidermu un dermu, mazinot grumbu dziļumu un daudzumu. Regulāri lietojot krēmu, āda kļūst stingrāka un redzami gludāka. Ādas komfortam krēms satur arī barojošas mīkstinošās sastāvdaļas (lilijas ekstraktu, šī sviestu, olīvu vasku, kokvilnas sēklu eļļu) un biomimētisku skvalēnu epidermas lipīdu barjeras stiprināšanai. Nesatur parabēnus, konservantus, alergēnus, silikonu, propilēnglikolu. Efektivitāte novērtēta testos uz nobriedušas ādas ar akni*:

  • 60 % pacientu – mazinās jaunu bojājumu rašanās
  • Vidēju grumbu garums mazinās par 25 %
  • Vidēju grumbu dziļums mazinās par 20 %
  • Grumbu redzamība mazinās par 75 %

* Dr Irena Eris Centre for Science and Research In vivo tests pēc 4 nedēļu produkta lietošanas. Dermokosmētika dažādām ādas problēmām. Pharmaceris zīmols piedāvā dermokosmētikas produktus, kas paredzēti dažādu plaši sastopamu ādas problēmu risināšanai. Zīmola produktus rada ekspertu komanda, kas, dermatoloģiskus risinājumus papildinot ar inovatīvām sastāvdaļām, spēj iegūt formulas dažādām grūti risināmām ādas problēmām.

product
1163776 PHARMACERIS T pureRETINOL 0.3 Night sejas krēms, 40 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/77/a7/bb610f684e3d2f4e49ff7aa25cfc.png InStock 16.79 EUR 27.99 <p style="text-align:justify;">Pieaugušajiem ar taukainu vai kombinētu sejas ādu, akni vai pastiprinātu taukošanos. Krēma sastāvā augstā koncentrācijā ir retinols, kas nodrošina anti-aknes un pretgrumbu īpašības, tā palīdzot efektīvi atjaunot normālu ādas funkciju hormonālo izmaiņu periodā. Tehnoloģija, kur retinols iekapsulēts keramīdu mikrosfērās, nodrošina stabilitāti un aizsargā sastāvdaļas no oksidēšanās, tādejādi krēms ir efektīvs pret hormonu izraisītiem akne bojājumiem (papulas, pustulas, izsitumi) un pasargā no problēmu atkārtošanās. Retinols līdzsvaro ādas tauku izdalīšanos, attīra poras un sašaurina tās. Retinolam ir arī pretgrumbu īpašības, jo tas veicina šķiedru veidošanos starp epidermu un dermu, mazinot grumbu dziļumu un daudzumu. Regulāri lietojot krēmu, āda kļūst stingrāka un redzami gludāka. Ādas komfortam krēms satur arī barojošas mīkstinošās sastāvdaļas (lilijas ekstraktu, šī sviestu, olīvu vasku, kokvilnas sēklu eļļu) un biomimētisku skvalēnu epidermas lipīdu barjeras stiprināšanai. Nesatur parabēnus, konservantus, alergēnus, silikonu, propilēnglikolu. Efektivitāte novērtēta testos uz nobriedušas ādas ar akni*:</p> <ul><li style="text-align:justify;">60 % pacientu – mazinās jaunu bojājumu rašanās</li> <li style="text-align:justify;">Vidēju grumbu garums mazinās par 25 %</li> <li style="text-align:justify;">Vidēju grumbu dziļums mazinās par 20 %</li> <li style="text-align:justify;">Grumbu redzamība mazinās par 75 %</li> </ul><p style="text-align:justify;">* Dr Irena Eris Centre for Science and Research In vivo tests pēc 4 nedēļu produkta lietošanas. Dermokosmētika dažādām ādas problēmām. Pharmaceris zīmols piedāvā dermokosmētikas produktus, kas paredzēti dažādu plaši sastopamu ādas problēmu risināšanai. Zīmola produktus rada ekspertu komanda, kas, dermatoloģiskus risinājumus papildinot ar inovatīvām sastāvdaļām, spēj iegūt formulas dažādām grūti risināmām ādas problēmām.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi