PHARMACERIS SUN SPF 50+ saules aizsarglīdzeklis, 200 ml
0 0 (0 atsauksmes)

PHARMACERIS SUN SPF 50+ saules aizsarglīdzeklis, 200 ml

DR.IRENA ERIS SA
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
24.49 €
Derīguma termiņš: 2025-12-30
Sausā eļļa aizsardzībai no saules.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Paredzēta maigai, jutīgai un normālai ādai, kurai nepieciešama ļoti augsta aizsardzība pret kaitīgo UVA un UVB starojumu.

Ieteicams lietot, lai samazinātu saules apdegumu un vecuma plankumu risku saules iedarbības laikā.

Ieteicamā formula aktīviem cilvēkiem. Atstāj ādu sausu bez lipīgas sajūtas.

Formula lietošanai uz sausas un mitras ādas.

Efektīva saules aizsardzība barojošas eļļas veidā - alternatīva tradicionālajiem krēmiem. Nodrošina ērtu uzklāšanu, atstājot kopjošu, satīna efektu uz ādas, āda nekļūst lipīga.

Eļļa satur fotostabilus UVA un UVB filtrus, kas var absorbēt saules starus. Nodrošina visaugstāko aizsardzības pakāpi pret spēcīgu saules starojumu un nelabvēlīgiem ārējiem faktoriem.

Eļļā esošais E vitamīns, kam piemīt antioksidanta iedarbība, stiprina ādas lipīdu barjeru, baro un atjauno epidermu.

Eļļa intensīvi mitrina ādu, neļaujot tai izžūt. Padara to gludu un maigu.

product
1163943 PHARMACERIS SUN SPF 50+ saules aizsarglīdzeklis, 200 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/d5/ba/c2fd26f7a68331d0b1c7bdc2cd8d.png InStock 24.49 EUR 34.99 <p style="text-align:justify;">Paredzēta maigai, jutīgai un normālai ādai, kurai nepieciešama ļoti augsta aizsardzība pret kaitīgo UVA un UVB starojumu.</p> <p style="text-align:justify;">Ieteicams lietot, lai samazinātu saules apdegumu un vecuma plankumu risku saules iedarbības laikā.</p> <p style="text-align:justify;">Ieteicamā formula aktīviem cilvēkiem. Atstāj ādu sausu bez lipīgas sajūtas.</p> <p style="text-align:justify;">Formula lietošanai uz sausas un mitras ādas.</p> <p style="text-align:justify;">Efektīva saules aizsardzība barojošas eļļas veidā - alternatīva tradicionālajiem krēmiem. Nodrošina ērtu uzklāšanu, atstājot kopjošu, satīna efektu uz ādas, āda nekļūst lipīga.</p> <p style="text-align:justify;">Eļļa satur fotostabilus UVA un UVB filtrus, kas var absorbēt saules starus. Nodrošina visaugstāko aizsardzības pakāpi pret spēcīgu saules starojumu un nelabvēlīgiem ārējiem faktoriem.</p> <p style="text-align:justify;">Eļļā esošais E vitamīns, kam piemīt antioksidanta iedarbība, stiprina ādas lipīdu barjeru, baro un atjauno epidermu.</p> <p style="text-align:justify;">Eļļa intensīvi mitrina ādu, neļaujot tai izžūt. Padara to gludu un maigu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sauļošanās kosmētika/Saules aizsarglīdzekļi