PHARMACERIS Sun Protect SPF 30 losjons, 150 ml
0 0 (0 atsauksmes)

PHARMACERIS Sun Protect SPF 30 losjons, 150 ml

DR.IRENA ERIS SA
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
17.49 €
Derīguma termiņš: 2025-04-30
Pharmaceris S mitrinošs aizsargājošs ķermeņa losjons SPF 30 saules aizsardzību. Ķermeņa losjons ir ieteicams maigai, jutīgai un problemātiskai ādai, kurai nepieciešama augsta aizsardzība pret spilgtu saules gaismu un saules apdegumiem.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Preparātu ieteicams lietot maigai, jutīgai un sausai sejas ādai, kurai ir nosliece uz alerģijām un hiperpigmentāciju un kurai nepieciešama ļoti augsta aizsardzība pret intensīvu saules gaismu, saules apdegumiem un kaitīgu UVA un UVB starojumu, kā arī redzamo un infrasarkano starojumu - pilns spektrs. Formula ir piemērota bērniem un zīdaiņiem, kas vecāki par 6 mēnešiem.

Ar īpaši vieglu formulu un modernu filtru tehnoloģiju tiek veikta UVA, UVB un HEV izolācijas pielietošana un testa sagatavošana.

AntileuDNAprotect rada spēcīgu aizsargbarjeru ādas imūnsistēmai. Samazina saules staru iedarbību uz tādiem nelabvēlīgiem simptomiem kā kairinājums, saules apdegumi, apsārtums, depigmentācija, saules nātrene, hiperpigmentācija un alerģiskas reakcijas. Krēms mitrina, baro un atjauno ādu, vienlaikus samazinot tās sausumu un paaugstinātu jutību.

product
1162849 PHARMACERIS Sun Protect SPF 30 losjons, 150 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/d0/85/d64f7b10eff3896fb522fd211853.png InStock 17.49 EUR 24.99 <p style="text-align:justify;">Preparātu ieteicams lietot maigai, jutīgai un sausai sejas ādai, kurai ir nosliece uz alerģijām un hiperpigmentāciju un kurai nepieciešama ļoti augsta aizsardzība pret intensīvu saules gaismu, saules apdegumiem un kaitīgu UVA un UVB starojumu, kā arī redzamo un infrasarkano starojumu - pilns spektrs. Formula ir piemērota bērniem un zīdaiņiem, kas vecāki par 6 mēnešiem.</p> <p style="text-align:justify;">Ar īpaši vieglu formulu un modernu filtru tehnoloģiju tiek veikta UVA, UVB un HEV izolācijas pielietošana un testa sagatavošana.</p> <p style="text-align:justify;">AntileuDNAprotect rada spēcīgu aizsargbarjeru ādas imūnsistēmai. Samazina saules staru iedarbību uz tādiem nelabvēlīgiem simptomiem kā kairinājums, saules apdegumi, apsārtums, depigmentācija, saules nātrene, hiperpigmentācija un alerģiskas reakcijas. Krēms mitrina, baro un atjauno ādu, vienlaikus samazinot tās sausumu un paaugstinātu jutību.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sauļošanās kosmētika/Saules aizsarglīdzekļi