PHARMACERIS S Spectrum Protect SPF 50+ saules aizsarglīdzeklis, 50 ml
0 0 (0 atsauksmes)

PHARMACERIS S Spectrum Protect SPF 50+ saules aizsarglīdzeklis, 50 ml

DR.IRENA ERIS SA
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
16.19 €
Derīguma termiņš: 2026-02-28
Pharmaceris S plaša spektra saules aizsardzības krēms SPF 50+ mitrina, baro un atjauno ādu, vienlaikus cīnoties pret sausumu un paaugstinātu jutību.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Ar savu īpaši vieglo formulu un progresīvo, plaša spektra filtru tehnoloģiju, krēms ne tikai aizsargā ādu vairākos līmeņos, bet arī baro un mitrina ādu. Tas nodrošina aizsardzību pret UVA, UVB un HEV&IR kaitīgo ietekmi un palīdz novērst bojājumus. AntileuDNAprotect rada spēcīgu imūnsistēmas aizsargbarjeru. Tas samazina saules iedarbības nevēlamās reakcijas, piemēram, kairinājumu, saules apdegumus, apsārtumu, krāsas izmaiņas, saules izsitumus, hiperpigmentāciju un alerģiskas reakcijas. Pharmaceris S plaša spektra saules aizsardzības krēms SPF 50+ mitrina, baro un atjauno ādu, vienlaikus cīnoties pret sausumu un paaugstinātu jutību.

Pharmaceris S — plaša spektra saules aizsardzības krēma SPF 50+ priekšrocības:
Ieteicams maigai, jutīgai un sausai sejas ādai ar tendenci uz alerģijām un hiperpigmentāciju un prasa ļoti augstu aizsardzību pret intensīvu saules staru iedarbību, saules apdegumiem un kaitīgo UVA/UVB starojumu, kā arī redzamo gaismu un infrasarkano gaismu – visu starojuma spektru.

Piemērots bērniem un zīdaiņiem no 6 mēnešu vecuma.

product
1144398 PHARMACERIS S Spectrum Protect SPF 50+ saules aizsarglīdzeklis, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/8a/90/6c5df698da060f056f41a7fd6cca.png InStock 16.19 EUR 26.99 <p>Ar savu īpaši vieglo formulu un progresīvo, plaša spektra filtru tehnoloģiju, krēms ne tikai aizsargā ādu vairākos līmeņos, bet arī baro un mitrina ādu. Tas nodrošina aizsardzību pret UVA, UVB un HEV&amp;IR kaitīgo ietekmi un palīdz novērst bojājumus. AntileuDNAprotect rada spēcīgu imūnsistēmas aizsargbarjeru. Tas samazina saules iedarbības nevēlamās reakcijas, piemēram, kairinājumu, saules apdegumus, apsārtumu, krāsas izmaiņas, saules izsitumus, hiperpigmentāciju un alerģiskas reakcijas. Pharmaceris S plaša spektra saules aizsardzības krēms SPF 50+ mitrina, baro un atjauno ādu, vienlaikus cīnoties pret sausumu un paaugstinātu jutību.</p> <p><strong>Pharmaceris S — plaša spektra saules aizsardzības krēma SPF 50+ priekšrocības:</strong><br />Ieteicams maigai, jutīgai un sausai sejas ādai ar tendenci uz alerģijām un hiperpigmentāciju un prasa ļoti augstu aizsardzību pret intensīvu saules staru iedarbību, saules apdegumiem un kaitīgo UVA/UVB starojumu, kā arī redzamo gaismu un infrasarkano gaismu – visu starojuma spektru.</p> <p>Piemērots bērniem un zīdaiņiem no 6 mēnešu vecuma.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sauļošanās kosmētika/Saules aizsarglīdzekļi