PHARMACERIS Ph H-Sensitonin šampūns, 250 ml
5.0 5 (1 atsauksme)

PHARMACERIS Ph H-Sensitonin šampūns, 250 ml

DR.IRENA ERIS SA
5.0 5 (1 atsauksme)
Derīguma termiņš: 2026-10-30
Šampūns jutīgas, viegli sakairināmas, ļoti sausas galvas ādas un smalku, trauslu matu kopšanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Ļoti maigā, micelārā šampūna formula efektīvi attīra matus un galvas ādu, saglabājot optimālu mitruma līmeni. Atjauno galvas ādas fizioloģisko līdzsvaru, mazinot kairinājuma risku.

Linsēklu ekstrakts, betaīns un alantoīns mazina ādas jutīgumu, un pateicoties piroktona olamīnam, formula nomierina galvas ādas kairinājumu, dedzināšanas un niezes sajūtu, kā arī pastāvīgu zvīņošanos. Kviešu proteīni iesūcas bojātajās vietās mitrinot un redzami stiprinot matus. Īpaši maigais un labi panesamais šampūns ir biosakritīgs ar ādas fizioloģisko pH.

product
1163767 PHARMACERIS Ph H-Sensitonin šampūns, 250 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/4e/5c/967d5088abf2f15a6c08f5793ab0.png InStock 13.43 EUR 19.19 <p>Ļoti maigā, micelārā šampūna formula efektīvi attīra matus un galvas ādu, saglabājot optimālu mitruma līmeni. Atjauno galvas ādas fizioloģisko līdzsvaru, mazinot kairinājuma risku.</p> <p>Linsēklu ekstrakts, betaīns un alantoīns mazina ādas jutīgumu, un pateicoties piroktona olamīnam, formula nomierina galvas ādas kairinājumu, dedzināšanas un niezes sajūtu, kā arī pastāvīgu zvīņošanos. Kviešu proteīni iesūcas bojātajās vietās mitrinot un redzami stiprinot matus. Īpaši maigais un labi panesamais šampūns ir biosakritīgs ar ādas fizioloģisko pH.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Šampūni