PHARMACERIS N PURI-CAPILIQUE toniks, 200 ml
4.6 4.6 (5 atsauksmes)

PHARMACERIS N PURI-CAPILIQUE toniks, 200 ml

DR.IRENA ERIS SA
4.6 4.6 (5 atsauksmes)
Kopā
9.89 €
Derīguma termiņš: 2026-10-30
Maigs tonizējošs sejas aerosols, kas stiprina kapilārus.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Jaunums ar bezkontakta formulu - var lietot tieši uz sejas, neizmantojot vates plāksnīti un izvairoties no pastiprinātas ādas berzēšanas, kairināšanas. Tonikam piemīt arī atsvaidzinoša funkcija, lietošanai ikdienā, arī uz make-up.
Atjauno atbilstošu ādas pH līmeni, noņem netīrumus un dekoratīvo kosmētiku. Acerolas ekstrakts un glucam® nodrošina ādas mitrināšanu, mazina kairinājumu un ādas apsārtuma intensitāti. Kapilāri sašaurinās, uzlabojas ādas krāsa. Toniks nomierina ādu, mazina jutību, mitrina, novēršot „savilktas ādas” sajūtu.

product
1163772 PHARMACERIS N PURI-CAPILIQUE toniks, 200 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/1f/3d/1671e70d22324ac3e3ab8fffb8c9.png InStock 9.89 EUR 16.48 <p style="text-align:justify;">Jaunums ar bezkontakta formulu - var lietot tieši uz sejas, neizmantojot vates plāksnīti un izvairoties no pastiprinātas ādas berzēšanas, kairināšanas. Tonikam piemīt arī atsvaidzinoša funkcija, lietošanai ikdienā, arī uz make-up.<br />Atjauno atbilstošu ādas pH līmeni, noņem netīrumus un dekoratīvo kosmētiku. Acerolas ekstrakts un glucam® nodrošina ādas mitrināšanu, mazina kairinājumu un ādas apsārtuma intensitāti. Kapilāri sašaurinās, uzlabojas ādas krāsa. Toniks nomierina ādu, mazina jutību, mitrina, novēršot „savilktas ādas” sajūtu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Attīrīšana un tonizēšana